У Житомирі людей з аварійного будинку на Старовільскій можуть виселити у гуртожиток

У Житомирі людей з аварійного будинку на Старовільскій можуть виселити у гуртожиток
Житомирська міська влада має намір пересилити мешканців аварійного будинку №28 по вул. Старовільскій.

Про це йдеться у проекті рішення міськвиконкому «Про надання жилих приміщень з фонду житла для тимчасового проживання, у зв’язку з виселенням з будинку, що загрожує обвалом», опублікованому на сайті Житомирської міської ради.

З метою збереження життя і здоров’я громадян - мешканців будинку № 28 по вул. Старовільській, попередження ймовірних трагічних наслідків, існування негайної потреби у відселенні мешканців аварійного будинку, що загрожує обвалом та є небезпечним для проживання, відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.12.11 №744 «Про аварійний житловий будинок №28 по вул. Старовільській в м. Житомирі» виконавчий комітет міської ради вирішив терміново відселити та надати в користування житлові приміщення з фонду житла для тимчасового проживання 4-м громадянам, терміном на 1 рік, до отримання впорядкованої жилої площі, - зазначається у проекті рішення.

Згідно проекту рішення кімнати на проживання мешканцям аварійного будинку дадуть у КВЖРЕП-№ 9 та КВЖРЕП-11.

Як повідомляв портал ZThata, згідно з рішенням міськвиконкому від 15.12.2011г. до березня 2012 року будинок № 28 по ул.Старовільской повинен бути розібраний, а жителі відселені.

17 вересня цього року заступник мера Житомира Микола Боровець розповів, що зруйнований будинок не можуть розібрати через велику кількість приписаних у ньому людей.

Автор статьи: Сергій Харчук

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.