Бізнес центр «Империалъ» подешевшав на 2 мільйони

Бізнес центр «Империалъ» подешевшав на 2 мільйони
Власник офісного центру «Империалъ», розташованого в історичному центрі Житомира , вирішив скинути ціну на об'єкт нерухомості.

" Ціна бізнес-центру , загальна площа якого 9920 кв.м. та земельна ділянка 30 соток , складає 56 мільйонів " - повідомили в агентстві нерухомості «Максимус» , яка займається продажем найдорожчого об'єкта нерухомості в Житомирі.

Нагадаємо , вперше повідомлення про продаж бізнес-центру з'явилося в кінці червня 2013 року. Первісна його ціна становила 58 млн. грн. З чим пов'язано падіння ціни і причина продажу в агенстві не повідомили.

П'ятиповерховий офісний центр «Империалъ» був побудований в Житомирі в 2008 році. Центр має гармонійне поєднання архітектурних рішень минулих століть і сучасних технологій. На території бізнес - центру розвинена і організована інфраструктура , кафе -ресторан , конференц-зал , автономна котельня , система центрального кондиціонування і фанкойли , 2 ліфти фірми OTIS .

Також , сьогодні в Житомирі продається 4- поверховий торговий комплекс " Оптимус" , який знаходиться в історично сформованому центрі торгівлі . Поруч Торговий Центр , Житній ринок та речовий ринок " РАДА" . Загальна площа після реконструкції - 3150 м. кв. Ціна : 16 млн. гривень.

А на вулиці Михайлівській виставлено на продаж триповерхову офісну будівлю зі шпилем , загальною площею 1086,9 кв. м. Вартість продажу 9,6 млн. гривень.

Раніше повідомлялося , що власники ресторанів і нічних клубів у Житомирі масово продають свій бізнес. Сьогодні виставлені на продаж: готельно- ресторанний комплекс " Relax" (9,6 млн.) , нічний клуб " Indigo " (12 млн ) , готельно - ресторанний комплекс « Алір » (15,2 млн) і розважальний комплекс " Dodo " .

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.