Будинок в центрі Житомира виставлять на аукціон

Будинок в центрі Житомира виставлять на аукціон
В Житомирі аварійний будинок по вул.велика Бердичівська хочуть продати на аукціоні.

Оголошення про проведення аукціону опубліковано на офіційному сайті міськради.

Будинок №24 загальною площею нежитлових приміщень 322,9 кв.м. знаходиться на балансі ЖЕК №3.

«Відомості про об'єкт приватизації: нежилі адміністративні приміщення площею 322, 9 кв. м., розташовані в двоповерховій цегляній будівлі. Приміщення займають частину першого поверху будівлі та другий поверх будівлі, що мають окремий вхід з вулиці Б. Бердичівська. Рік введення в експлуатацію - до 1917 р. Початкова ціна об'єкта аукціону без урахування ПДВ становить 871 831,00 грн., ПДВ - 174 366,20 грн. Початкова ціна об'єкта приватизації з урахуванням ПДВ - 1 046 197,20 грн.», - йдеться в повідомленні на сайті.

В умовах продажу сказано: подальше використання об'єкта здійснюється з дотриманням санітарно-екологічних норм та правил пожежної безпеки згідно з чинним законодавством України; подальше відчуження та передача в заставу покупцем об'єкта приватизації в період чинності зобов'язань здійснюється за погодженням з органом приватизації із забезпеченням збереження для нового власника всіх зобов'язань, невиконаних покупцем на момент такого відчуження, - повідомляє Житомир.info

Кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні - три дні до початку аукціону (до 18 липня 2014 включно). Аукціон буде проведено 22 липня 2014 року об 11.00 за адресою: м. Житомир, майдан Корольова, 4/2, зал засідань міськвиконкому.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.