У Житомира будинок на вулиці Київській продали з аукціону за 1 млн грн

У Житомира будинок на вулиці Київській продали з аукціону за 1 млн грн
Сьогодні, 12 серпня, відбувся аукціон з продажу об'єкта, за адресою вул. Київська, 10.

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба міськради

Будівля знаходиться на балансі комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №3» Житомирської міської ради. Загальна площа - 734.4 кв.м. Приміщення розташовані в двоповерховій цегляній будівлі, займають частину першого поверху і другий поверх, мають окремий вхід з вулиці Київської і були введені в експлуатацію до 1917 року.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин привітав учасників та зазначив, що це вже черговий акціон: «Для нас у приватизації власності територіальної громади аукціон є пріоритетною формою продажу комунального майна, оскільки вона передбачає змагальність учасників, конкурентну продаж і можливість підвищення ціни».

В результаті аукціону нежитлові приміщення були продані за 1 008 144 грн. з ПДВ.

Директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради Вікторія Краснопір зазначила, що в цьому році до продажу на аукціоні було заплановано 5 об'єктів: 3, з яких вже продано, а 2 об'єкта, по вул. Бердичівської, 9, та Крошенська, 45 теж можуть незабаром знайти нових власників.

Як раніше повідомляв «Журнал Житомира», в кінці липня 2014 року, будинок на вулиці Б. Бердичівської продали з аукціону за 1,7 млн грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.