В Житомирі сім'ї загиблого військовослужбовця нададуть квартиру площею 19 кв. м.

В Житомирі сім'ї загиблого військовослужбовця нададуть квартиру площею 19 кв. м.
В Житомирі сім'ї загиблого військовослужбовця планують надати однокімнатну квартиру житловою площею майже 19 кв. м.

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про забезпечення житлом сім'ї загиблого військовослужбовця С. Т. М.» опублікований на офіційному сайті мерії.

В цілях забезпечення житлом сім'ї загиблого військовослужбовця С. Т. М., який перебував на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Житомирському гарнізоні, якому закуплено житло, виконавчий комітет міської ради вирішив:

«Надати С. А. В., дружині загиблого військовослужбовця С. Т. М., який перебував на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Житомирському гарнізоні, складом сім'ї три особи (він, дружина - З. О. В., 1986 р., дочка - С. Е. Т., 2005 р. н. е..) у загальній черзі за №800 та в списку першочергового одержання житла під №102 з 28.04.2006 р., однокімнатну квартиру № ... житловою площею 18,8 кв. м. в будинку № ... р. в Житомирі;

Відділу по обліку та розподілу житлової площі міської ради видати ордер після прийняття квартири в комунальну власність територіальної громади міста Житомира», - йдеться в проекті рішення.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.