В Житомирі розгорівся конфлікт між власниками перукарні «Малятко»

В Житомирі розгорівся конфлікт між власниками перукарні «Малятко»
В Житомирі, близько десятка працівників перукарні «Малютка», яка знаходиться за адресою майдан Корольова 5, не змогли сьогодні потрапити на свої робочі місця.

Люди розповідають вранці, прийшовши на роботу, вони побачили, що замки на вхідних дверях зрізані, а всередині приміщення знаходяться охоронці.

Представники громадської організації «Житомирська обласна рада Українського фонду «Реабілітації інвалідів», які мають право власності на дане приміщення, кажуть що не розуміють чому виставлена охорона і не бачили ніяких документів, що дозволяють комусь віднімати у них приміщення. Більш того, охоронці не дозволяють забрати особисті речі працівників, які залишилися в перукарні.

«Рішення суду ніхто не пред'являв, виконавчий лист теж ніхто не пред'являє. Не знаю що тут сталося у людей там залишилися інструменти, гроші, тому що це підприємство працює з грошима. Ніхто нічого не може забрати, і нікого не допускають. У нас право власності на це приміщення. У нас затверджено міськвиконкомом, все як годиться, право власності на дане приміщення», - говорить заступник голови правління ГО «Житомирська обласна рада Українського фонду «Реабілітації інвалідів» Аркадій Дубовик.

Представник особи, який також має право власності на приміщення, де знаходиться перукарня, переконує що має всі необхідні документи на приміщення, і не може віддати речі без присутності працівника виконавчої служби.

«Ми показали витяг всім бажаючим, виписку з реєстру права власності, ми вчора заходили разом з виконавцем, за рішенням суду про звільнення приміщення, зробили опис майна, що належить попереднім власникам. Представник попереднього власника написав акт, що це не його. Тому виконавець взяв майно під опис, і залишив на зберігання. Так що я зараз відповідальний за збереження. І якщо я віддам хоча б одну річ - це буде підсудна справа, я не маю права без виконавця це віддати. Це все було з самого ранку пояснено не один раз. Була викликана міліція, були надані пояснення, надані документи. В даний час скільки ми не просили, щоб вони показали право власності, вони приносять якесь старе право власності», - розповідає представник особи, яка має право власності на приміщення Сергій Правдивий.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.