У Києві, проекти з кінцевою вартістю $ 500 за кв. м, ДІУ зможе реалізувати

У Києві, проекти з кінцевою вартістю $ 500 за кв. м, ДІУ зможе реалізувати
Добудову тільки тих проектів, які задовольняють ціновим критеріям, Державна іпотечна установа (ДІУ) зможе рефінансувати. У Києві максимальна вартість квадрата житла - 8 тис. грн, в регіонах - 6,5 тис. грн, заявив голова правління ГІУ, Віктор Миргородський.

У ході прес-конференції В. Миргородський повідомив, що, якщо ця вимога дотримується, то ДІУ розглядає пропозицію забудовника і ми працюємо з ним.

«Ми можемо впливати на ціну тільки тим, що фінансуємо проекти з більш низькою ціною квадрата. Але говорити про зниження ціни в об'єктах недобудови складно, тому що самі об'єкти дуже проблематичні і дуже складно знизити ціни в цих об'єктах.

Але зараз ми активно працюємо з банками і забудовниками, що пропонують нам пілотні проекти, які можуть допомогти знизити вартість житла, скажімо, по Києву до $ 500. Причому ми вважаємо, що $ 500 за квадрат - це вартість житла вже «під ключ».

Так, я дійсно вважаю, що подібні проекти можливі, що ціна, яку я озвучив - це та ціна, яку може отримати ринок в найближчі рік-два. Але, звичайно ж, це не будинки в центрі міста, а в радіусі 50 км від столиці », - заявив голова ДІУ.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.