НСК «Олімпійський» знову переробудують

НСК «Олімпійський» знову переробудують
НСК «Олімпійський» знову переробудують. Про це перший заступник голови КМДА А.Голубченко заявив в ефірі «Шустер Live» на Першому національному телеканалі, реагуючи на зауваження учасників програми, що стадіон не пристосований до потреб інвалідів.

Зокрема, були підняті питання про те, що існують проблеми з під'їздом до кас стадіону, крім того, балки верхнього поверху закривають частину футбольного поля з того місця, де розташовані місця для інвалідів-колясочників, а також з цих місць не видно жодного інформаційного табло.

«Я маю визнати ці зауваження. Ми багато працюємо над облаштуванням безбар'єрного середовища для інвалідів», — сказав А. Голубченко.

За його словами, ті проблеми на стадіоні «Олімпійський», про які нині говорять, були виявлені одразу ж після його відкриття. «Про ці проблеми ми знаємо і зараз працюємо над їх виправленням», — сказав А.Голубченко.

Нагадаємо, як повідомляло раніше ІА «Україна Комунальна», НСК «Олімпійський» було відкрито 8 жовтня. Реконструкція стадіону обійшлася українцям майже в 600 млн доларів.

Источник: jkg-portal.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.