СБУ виділили 100 мільйонів гривень на будівництво житла

СБУ виділили 100 мільйонів гривень на будівництво житла
У державний бюджет України на 2012 рік закладено 1,3 млрд грн. на реалізацію всіх державних будівельних житлових програм.

Про це вчора, 23 січня на прес-конференції заявив директор департаменту державних програм та розвитку будівництва Міністерства регіонального розвитку та будівництва України Олександр Непомнящий.

"Цього року на всі житлові програми в бюджеті закладено 1,3 мільярда гривень ... У бюджеті минулого року було закладено 1,1 мільярда гривень, а фактично профінансовано 950 мільйонів гривень", - заявив він.

За його словами, в Україні є певні категорії населення, яким держава взялася надати безкоштовне житло.

"На програму" Доступне житло "виділено 200 мільйонів гривень, на кредитування молодих сімей - 60 мільйонів гривень, на компенсацію різниці в кредитній ставці за молодіжними кредитами - 113 мільйонів гривень, на будівництво житла для військовослужбовців - 500 мільйонів, на будівництво житла для працівників Служби безпеки Україна - 100 мільйонів гривень, на будівництво житла для воїнів-інтернаціоналістів - 50 мільйонів гривень, для військовослужбовці прикордонних військ - 80 мільйонів гривень і так далі ", - додав Непомнящий.

Крім того, як повідомлялося раніше, на реалізацію проектів розвитку місцевого самоврядування в Україні в 2012 році в держбюджеті передбачено 26 млн грн.

Источник: РБК

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.