У Харкові депо для поїздів нового покоління «SKODA», «Hyundai» добудують до березня

У Харкові депо для поїздів нового покоління «SKODA», «Hyundai» добудують до березня
Південна залізниця у приймаючому Харкові продовжує спорудження ремонтно-екіпірувального депо (РЕД), призначеного для технічного обслуговування міжрегіональних швидкісних поїздів «SKODA», «Hyundai» та виробництва КВБЗ (Україна).

Як інформують в Міністерстві інфраструктури, на місці старого будинку будується фактично зовсім новий високотехнологічний комплекс зі своїми котельнею, компресорною, трансформаторною підстанцією, вакуумно-насосною та пожежною станціями, системою відеоспостереження тощо. Нині проводяться реконструкція покрівлі будівлі РЕД, встановлення сучасного енергозберігаючого та екологічно чистого обладнання нової котельні, монтаж системи вакуумної каналізації, металоконструкцій і сендвіч-панелей з південного торця будівлі.

Швидкісні поїзди будуть обслуговуватися на трьох рівнях. На першому – оглядаються ходові частини і підвагонні обладнання, що забезпечується завдяки розташуванню шляху на металевих стійках та будівництва оглядових канав. На другому – обслуговування кузова вагона, на третьому – дахового обладнання, струмоприймачів та ін. Для цього уздовж 7 і 10, а також між 8 і 9 коліями будуть змонтовані три автоматизовані естакади фірми Bertolotti S.р.A, виготовлені за індивідуальним замовленням.

Передбачається, що поїзди «SKODA» та «Hyundai» після прибуття на станцію Харків-Пасажирський будуть подаватися на технічну станцію Харків-Сортувальний – спочатку на обмивку на сучасному вагономийного комплексу, а потім на технічне обслуговування. Також передбачені технологічні пости по заправленню вагонів водою, вакуумні пости з очищення баків вакуумних туалетів, пости підключення стислого повітря, пости підключення електричної напруги змінного струму 380 В і постійного струму 3000 В (для підключення систем опалення вагонів).

Роботи з технічного обслуговування і дрібного ремонту будуть виконуватися після аналізу даних бортових комп’ютерів поїздів та візуального огляду ходової частини вагонів.

До обслуговування швидкісні поїздів, які вже незабаром перевозитимуть гостей Євро-2012, депо буде готове до 10 березня.

Источник: euro2012

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.