Українська влада хизується рекордами у будівництві аеропортів

Українська влада хизується рекордами у будівництві аеропортів
Віце-прем’єр: Україна встановила ще один рекорд Євро-2012.

Україна підготувалась до чемпіонату Європи 2012 року з футболу за рекордно короткий термін. Про це сьогодні на засіданні Комітету з підготовки і проведення в Україні Євро-2012 під головуванням Президента України заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

- Провідні світові експерти проаналізували підготовку України і підтвердили, що жодній країні світу, навіть країна з найбільшим динамічним розвитком, не вдавалось за півтора роки побудувати 5 міжнародних аеропортів з 4 злітно-посадковими смугами. Ще в квітні 2010 року донецького аеропорту не було навіть на папері, а котлован, куди з жахом дивився Мішель Платіні, був викопаний приблизно, – зазначив Борис Колесніков.

Він додав, що дочасно вдалось завершити стадіони у Львові і Києві. Крім того, Віце-прем’єр нагадав, що до 5 червня має бути завершено будівництво останньої ділянки дороги Київ – Житомир.

Віце-прем’єр також наголосив, що за два роки в Україні було відкрито більше готелів, ніж за 65 попередніх років – тобто за період з післявоєнних років і до Євро.

- В останній місяць готелі відкриваються кожен день. За два роки готелів вищого класу було побудовано стільки, скільки не було побудовано за час, починаючи із закінчення Другої світової війни», – підкреслив він. Водночас Борис Колесніков зізнався, що готелі були найпроблемнішою частиною в підготовці інфраструктури України. «Готелі – найпроблемніша точка нашої країни. До цього ми не були туристичною країною. 11 125 місць нами були підготовлені в гуртожитках тільки силами Національного агентства з підготовки до Євро-2012, – уточнив Колесніков.

Источник: euro2012.ukrinform.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.