Станції метро «Виставковий центр» і «Одеська площа» відкриють до кінця року

Станції метро «Виставковий центр» і «Одеська площа» відкриють до кінця року
Будівництво станцій метрополітену «Виставковий центр» і «Одеська площа» Куренівсько-Червоноармійської лінії метро в Києві буде завершено в жовтні і до кінця 2012 р. відповідно.

- Повірте, дуже важко будувати метро. 100 млн. грн кожен місяць треба виділяти на будівництво метро ... Але поставили перед собою завдання в жовтні здачу станції «Виставковий центр» і кінець року - станції «Одеська площа», - сказав прем'єр-міністр Микола Азаров в Києві в понеділок.

М.Азаров також висловив упевненість в тому, що відкриття ділянки метрополітену від «Виставкового центру» до «Одеської площі», відкриє велику перспективу для прилеглих до Голосіївського району міста мікрорайонів.

Нагадаємо, що розпорядженням № 464-р від 25 червня Кабінету міністрів Україні перерозподілені кошти державного бюджету та на спорудження ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії київського метрополітену від станції «Виставковий центр» до Одеської площі у Голосіївському районі столиці направлено 268,7 млн. грн. Головним розпорядником коштів, згідно з документом, виступає Київська міська державна адміністрація.

Цим документом внесено зміни до розпорядження Кабінету міністрів № 177-р від 21 березня 2012 р.: бюджетні призначення для Київської міськдержадміністрації в поточному році збільшені на 268,7 млн. грн - до 469,2 млн. грн.

Источник: building.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.