Азаров обіцяє нову програму: «100 тис. квартир на рік»

Азаров обіцяє нову програму: «100 тис. квартир на рік»
На наступний рік в Україні запрацює амбітна програма «100 тис. квартир на рік» - програма індустріального будівництва доступного житла.

Про це заявив Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров в інтерв'ю вітчизняним телеканалам 3 серпня.

- Багато задач будуть вирішуватися цією програмою. З одного боку це, безумовно, поштовх для розвитку внутрішнього ринку і внутрішньої економіки. А з іншого боку - ми нарешті повинні вирішити проблему нашої житлово-комунальної сфери, наших панельних будинків, наших «хрущовок», які ні за якими параметрами не відповідають сьогоднішнім вимогам, - сказав Микола Азаров.

Прем'єр-міністр зазначив, що розрахунки показують: значно дешевше побудувати новий будинок і знести існуючий, який вичерпав ресурс, ніж займатися «підлатуванням». Саме з цим пов'язана багаторічна, не на один рік, «програма індустріального будівництва житла та переселення наших людей в більш комфортабельні, більш економічні квартири».

При цьому Азаров заявив, що будівництво дає поштовх розвитку інших галузей виробництва.

- Від підприємств будівельної індустрії потрібно виробництво теплоізоляційних матеріалів, цементу, цегли. До речі сказати, у нас в цілому ряді областей побудовані абсолютно сучасні заводи з виробництва теплоізоляційних матеріалів, - сказав Азаров. - Раз заводи будуються, значить, будівельний комплекс вірить в нашу Програму будівництва житла», - переконаний він.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.