У Києві нарахували 50 довгобудів на 12 тисяч квартир

У Києві нарахували 50 довгобудів на 12 тисяч квартир
За даними Київської міської адміністрації, станом на вересень поточного року у столиці з різних причин було заморожено зведення більше 50 житлових будинків на 12 тисяч квартир.

Наразі столична влада планує силами комунальних підприємств завершити шість таких об'єктів. Доля решти буде залежати від рівня їх готовності та репутації забудовників.

Якщо зазначені фактори влаштують владу, то є велика ймовірність того, що такі об'єкти передадуть під чергову держпрограму підтримки будівельної галузі.

В цілому, станом на 1 січня 2012 року по всій Україні налічувалося 16,7 тис. об'єктів, що перебувають у стадії незавершеного будівництва. У порівнянні з попереднім періодом обліку (на 1 січня 2011 року) кількість незавершених об'єктів скоротилась на 8,8%.

Найбільше таких об'єктів зосереджено в Донецькій (8,4% загальної кількості в країні), Харківській (5,8%) областях, Автономній Республіці Крим та Житомирській області (по 5,6%), найменше - у Севастополі та Рівненській області (1 , 7% і 1,9% відповідно).

Як повідомлялось, на сьогодні в Україні налічується 120 тисяч осіб, які інвестували у новобудови, але так і не отримали житло, за яке заплатили гроші.

Источник: http://biz.liga.net/all/nedvizhimost/novosti/2325459-v-kieve-ostanovleno-stroitelstvo-bolee-50-zhilykh-domov.htm

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.