Віктор Янукович наголошує, що забезпечення молоді житлом буде більш ефективним

Віктор Янукович наголошує, що забезпечення молоді житлом буде більш ефективним
Президент України Віктор Янукович наголошує, що забезпечення молоді житлом буде більш ефективним, якщо буде відбуватися в рамках реалізації Державної цільової програми «Доступне житло».

Існуюча на сьогодні програма по будівництву молодіжного житла, на думку Глави держави, реалізується недостатньо ефективно і не задовольняє реальних потреб молоді.

«Будується молодіжне житло, але його треба набагато більше», - сказав В.Янукович, додавши, що таке житло має бути якісним і дешевим.

«Цього можна досягти тільки шляхом, який пройшли вже багато країн у світі, які сьогодні мають кращий досвід будівництва доступного житла. Зараз в уряді створюється така організаційна структура, яка займатиметься цим питанням », - підкреслив В.Янукович.

Мова йде про систему, за якої громадяни будуть отримувати житлові кредити на 20-25 років під 3% річних.

«Як тільки ця програма запрацює, швидше за все, програма молодіжного будівництва сама по собі відпаде. Вона стане невід'ємною складовою програми «Доступне житло» », - сказав Президент.

«Вже йде цей процес. Вже виділяється земля, під неї підтягуються комунікації - це робить місцева влада, визначаються будівельники, які будуть в цій програмі працювати. Для нас це важливо не тільки з соціальної точки зору - забезпечення житлом молоді, людей, які цього потребують. Це дуже важливо також ще з точки зору економіки - нам треба розширити внутрішнє споживання, внутрішній ринок », - зазначив Глава держави.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.