Електропроводка. Ремонт електрики будинку.

Електропроводка. Ремонт електрики будинку.
Мало хто наважується на самостійний ремонт електрики у своєму будинку. Якщо ви все-таки хочете зробити ремонт електрики будинку, дана інформація допоможе вам зорієнтуватися в цьому складному процесі.

Вся електропроводка в будинку починається електролічильником. Далі за ним слідує автомат. Він відповідає за відключення електрики у разі перевантаження мережі або замикання.

Перевантаження можуть виникнути при включенні приладів, потужність яких перевищує потужність, розраховану на даний кабель. Так що, купуючи електроприлади, уважно вивчіть на яку, потужність вони розраховані. Потужність проводки можна подивитися на автоматі.
Якщо ви вирішили повністю поміняти проводку, то краще всього вибирати кабель, що складається з міді.

Якщо будинок має заземлення, то зазвичай береться трижильний кабель, там, де заземлення немає - використовують двожильний.

Прокладається кабель двома способами: або по периметру всіх приміщень, або до розподільника, а далі розходиться по приміщеннях.

Дуже розумно зробити окрему лінію на вимикачі та освітлення. А також, якщо є, наприклад, електроплита, то виділити окрему лінію і на неї.

Сама прокладка кабелю - процес копіткий і творчий, і якщо все-таки є така можливість, то краще для ремонту електрики в квартирі буде скористатися послугами фахівців. Тоді все буде надійно і довговічно.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.