Розміри і розташування пластикових вікон.

Розміри і розташування пластикових вікон.
Ваша кімната буде незатишною і темною, якщо у вас занадто маленькі пластикові вікна або допустимо вікна, які неправильно вже розташовані у вашому просторі. А надто великі пластикові вікна іноді можуть змусити відчувати себе так, як у якомусь акваріумі, скляному будинку, де Ви втрачається відчуття своєї захищеності. Тому питання, де поставити вікна, щоб було комфортно, грає велику роль.

На початковому етапі, дуже важливо вам, точно спланувати всі розміри, розташування вікон і вигляд, і також план по освітленості. Але не забудьте обов'язково про форму Ваших віконних рам.
Згідно всім будівельним правилам, саме мінімальне кількість того світла, яке надходить у Ваше приміщення, і якщо загальна площа скляних поверхонь в загальній сумі складає від 10 до 12,5 відсотків загальної площі поверхні цього приміщення.

І оптимальні умови всього освітлення за всіма фізіологічними показниками, які досягаються при всій ширині вікон, вона дорівнює 55процентам ширини всієї житлової кімнати.

Ну і для того щоб допустимо сидячи, і не докладаючи якихось додаткових своїх зусиль можна було спокійно визирнути назовні, ваш верхній край цій підвіконної стінки повинен обов'язково знаходитися на висоті приблизно від 90 до 100 сантиметрів.

А залежно від всієї висоти приміщення цей верхній край всього віконного елемента завжди знаходиться на висоті від 200 до 220 сантиметрів, при цьому залишаючи місце і для вбудовування тієї ж віконної перемички, ролетной коробки або гардин.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.