На що потрібно звернути увагу при виборі ламінату?

На що потрібно звернути увагу при виборі ламінату?
Чому варто вибрати ламінат? Тому що підлогове покриття повинне бути міцним, довговічним, екологічним, стійким до вологи і стирання, бути приємним на дотик і радувати око, а буде ще краще, якщо і простим у монтажі. Ламінат відповідає всім цим вимогам. Тепер докладніше про всі переваги ламінату. Отже, як вибрати ламінат для дому? Про це ми розповімо в нашій статті.

Краса.

Краса грає важливу роль при виборі підлогового покриття. Сьогодні ламінат випускається практичних будь-яких фактур і забарвлень. Ламінат, що імітує натуральне дерево, чудово впишеться в будь-який інтер'єр.

Довговічність.

При виборі підлогового покриття постає ще одне дуже важливе питання це довговічність і до цього питання потрібно підходити серйозно. Перше, що потрібно зробити при виборі ламінату, це визначити «клас експлуатації». Від цього буде залежати як довго у Вас ламінат збереже свій зовнішній вигляд.

Є дві групи ламинита, перша підходить для експлуатації будинку це ламінат 21-го, 22-го, 23-го класу, друга група призначена для приміщень, де підвищена прохідність це ламінат 31-го, 32-го, 33-г класу. Термін служби ламінату відноситься до першої групи від 1 року до 5 років, ламінат відноситься до другої групи в домашніх умовах може прослужити два десятки років і не втратити свій вигляд.

Вологостійкість.

Сучасний ламінат, що відноситься до класів 31,32 і 33, не вздуется при попаданні на невеликої кількості вологи, навіть якщо Ви не встигли вчасно витерти воду протягом кількох годин, то треба добре витерти підлогу і провітрити приміщення, і Ваш пол стане як колись.

Вибрати хороший і якісний ламінат не складе особливих труднощів, якщо знати, на що звертати увагу. Нещодавно робили ремонт у квартирі, довго вибирали і придбали ламінат alloc Норвегії, який ідеально підійшов під наші вимоги. Тепер підлогу радує своїми якостями, і головне гості хвалять. Просто поставтеся уважніше до вибору ламінату та зробіть правильний вибір. І нехай підлогу дарує Вам тільки приємні відчуття.

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.