Натяжні стелі для дитячої кімнати

Натяжні стелі для дитячої кімнати
Батьки, які люблять своїх дітей, хочуть, щоб життя їх малюків була насиченою і красивою. Тому намагаються оточити їх красивими речами та іграшками. Однак не можна забувати і про інтер'єр дитячої кімнати. Зазвичай це стосується до стін та підлоги. Але часто ми забуваємо про те, яким повинен бути стеля в дитячій.

Тому при ремонті дитячої необхідно звернути увагу не тільки на інтер'єр, а й матеріали використовувані при ремонті. А чому б у дитячій не використовувати натяжна стеля? Зазвичай його використовують у вітальні, спальні і навіть у ванній, а ніж дитяча гірше? Спробуємо розібратися і дати деякі поради.

Світ малюка різноманітний і багатий, а, значить, і інтер'єр його кімнати повинен бути різноманітним і цікавим. Це стосується і вибору стелі. Придбаний в дитячу кімнату стеля повинна мати такі якості, як надійність, невибагливість і міцність. Тому, віддавши перевагу натяжній стелі, люблячі батьки не тільки зроблять гарний стелю, а й подбають про безпеку свого малюка.

Натяжні стелі відповідають усім вимогам і стандартам якості. Завдяки різноманіттю колірної палітри і малюнка, можна забезпечити гарний інтер'єр. Дітям дошкільного віку сподобається стелю з зображенням улюбленого казкового персонажа. На стелі найрізноманітнішими способами можна встановити Електросвітильники. Приміром, точкові лампи легко можуть зображати оченята героя мультика або ж вогники казкового замку принцеси. Підліткам молодших класів підійдуть стелі з абстрактними картинами. Практично будь-якій дитині сподобається багаторівневий стелю з зображенням власних малюнків або ж з історичними сюжетами.

Для дітей будь-якого віку хорошим варіантом буде натяжна стеля в стилі «зоряного неба». Найменших він заспокоїть і налаштує на спокійний сон, дітей старшого віку - надихне на дизайнерську роботу і може допомогти зробити власний «таємний куточок». На такій стелі зоряне небо зображується за допомогою точкових світильників, які заповнюють кімнату малюка рівним і приємним світлом. А ефект «космосу» дає величезний простір для розвитку дитячої уяви.

Прийоми і варіанти дизайну стель на даний момент досить різноманітні. На даний момент, можна не тільки нанести на натяжна стеля яку вподобану картину, але і звернеться до варіантів фотопечатних натяжних стель, ціна яких трохи вище, або, ж намалювати найрізноманітніші художні візерунки.

Вибираючи оформлення натяжної стелі в дитячу, необхідно передбачити будь-які пріоритети. У першу чергу, яскраві забарвлення, не, скільки освіжають кімнату, скільки можуть сильно порушити психіку малюка. Тому не потрібно підбирати, занадто яскраві тони і малюнки як пріоритетні.

Найбільш хорошим варіантом стануть теплі кольори. Для малюка, який надзвичайно чутливий, підійде стеля з розслаблюючими забарвленнями - блакитного і лілового кольорів. Заспокійливим і расслабляющим варіантом вважається і ще й світло-рожевий колір. А жовтий прихильно впливає при проведенні для малюка різних занять, ця забарвлення підходить при розумової активності. Не рекомендовано застосовувати в дитячій кімнаті різні відтінки червоного кольору, бо він негативно і збудливо впливає на психіку малюка.

Зверніть увагу на малюнки. Необхідно підбирати м'які і плавні переходи. Приглушені бліді кольори і м'які переходи необхідні не стільки для того щоб діяти на малюка розслаблюючу, а хоча б просто тому що так простіше прикрасити кімнату різними світильниками та люстрами.

До речі, зараз випускають натяжні стелі на основі поліестерової тканини, яка покривається поліуретаном і має складний візерунок з трикотажу. До таких стелях відноситься Clipso яке створює ефект звичайного білого стелі але з ідеально рівною поверхнею. Такі безшовні натяжні стелі надійно приховують шорсткості і нерівності стелі, надаючи кімнаті бездоганний вигляд.

Источник: http://beybitblog.ru

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.