Будівництво гаража. Правила та рекомендації.

Будівництво гаража. Правила та рекомендації.
Потрібно серйозно поставитися до зведення фундаменту, адже саме від нього залежатиме надійність гаража.

У першу чергу для побудови фундаменту потрібно вирити траншею по периметру. Її ширина прямо пропорційна ширині майбутньої стіни. Що стосується ширини фундаменту, то її рекомендується зробити більше ширини стіни гаража приблизно на 30%. Але ні в якому разі не рекомендуємо робити ширину менше! Глибина траншеї зазвичай становить приблизно метр.

Дно траншеї потрібно засипати піском. Після цього на дно кладемо арматуру. Кінці арматури повинні перекривати один одного не менше 22 см. Бажано скрутити прути дротом, це забезпечить жорсткість. Конструкція з арматури повинна бути підвішена приблизно на 5 см над піском. Цим можна уникнути корозії.

Коли все готово, траншею заливають бетоном. Він застигає досить довго, тому рекомендується закласти фундамент завчасно.

Тепер переходимо до зведення стін. Зазвичай їх роблять з цегли (що надійніше) або з шлакоблоку (що дешевше). Висота стін залежить від ваших уподобань. Звичайно, краще, щоб вони були зроблені вище. Ворота за розміром рекомендується встановити під саму стелю, залишивши кілька рядів цегли.

Далі переходимо до будівництва даху. Найчастіше дах роблять з шиферу і з залізобетонними перекриттями. Найпоширеніший матеріал - азбоцементний шифер. Не можна не відзначити, що залізобетонні перекриття служать для додаткової безпеки гаража.

Остання базова деталь гаража - пол. Його слід залити бетоном. Рівень заливки найкраще зробити трохи вище, ніж рівень в'їзду в гараж. Щоб уникнути нерівностей необхідний бетон з дрібною фракцією. Також перед гаражем можна зробити для в'їзду вимощення з бетону.

Тепер, коли будівництво основних частин гаража закінчено, при бажанні можна зробити обробку, утеплення, а також додатково оформити гараж.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.