Основні переваги пробкової підлоги

Основні переваги пробкової підлоги
Міцність

Покриття з пробки стійке до стирання, не боїться ударів, побутової хімії, вологи. Тому воно довговічне. Корковий матеріал еластичний, повертається до первинного вигляду після натискання важкими предметами.

Теплоізоляційні властивості

Пробкова підлога зберігає мікроклімат у приміщенні при коливаннях температури, дозволяє економити на опаленні.

Протидія ковзанню

Завдяки високому ступеню опору ковзанню пробкою вільно обробляють підлогу в публічних місцях, сходові клітки та ін

Звукоізоляція

Корковий матеріал характеризується не тільки як хороший звукоізолятор, але і як поглинач звуку. Знизиться рівень шуму від сусідів, і ви сусідам не будете заважати. Пробкова підлога рекомендують для дитячої кімнати: натуральний і теплий, приглушує шум від активних ігор.

Захист від вібрації

Пробка - відмінний амортизатор.

Комфорт

Для пробкових покриттів характерні прекрасні естетичні властивості. Різноманіття декоративних оздоблень лицьової поверхні по структурі і кольору дозволяє розвернутися дизайнерам, створюючи унікальні інтер'єри за індивідуальними проектами. Підлога з пробки випромінює тепло і приємно пружинить при ходьбі. Це корисно для здоров'я. Пробка - екологічно чистий матеріал, бактерицидний, не вбирає запахи, не небезпечний для алергіків. Пробкова підлога не виділяє токсичні речовини навіть при горінні.

Простота укладання

Укласти корковий підлогу можна самостійно, не залучаючи фахівців. Особливо, коли мова йде про плаваючий покритті з бесклеевой стиками. Така підлога надалі легко буде розібрати і укласти в іншій кімнаті.

Гігієнічність

Пробку легко очистити вологою ганчіркою з миючим розчином.

Можливість використання в конструкції «тепла підлога»

Пробкове покриття допускається настилати на вбудовану систему підігріву. До речі, для теплої підлоги необхідний регулятор температури, тут під-регулятор необхідний. Він обереже систему від перегріву, що дуже важливо при експлуатації. Тим більше він компактний і зовсім недорогий.

З недоліків варто звернути увагу тільки на один: плаваюче покриття не підійде для ванної кімнати та інших подібних приміщень. Через стики вода може проникнути всередину панелей і зруйнувати їх. Клейові коркові покриття вологи не бояться, їх можна настилати де завгодно.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.