Інтер'єр передпокою: полиці для взуття + Фото

Інтер'єр передпокою: полиці для взуття + Фото
На кожен сезон у людини зазвичай є як мінімум дві пари взуття. У сім'ї з трьох осіб в передпокої зберігаються шість пар взуття, причому, чим більше людей, тим більше місця це взуття займає.

Тому якщо її не розташувати компактно, вона, врешті-решт, займе всю вільну поверхню підлоги навіть в просторій прихожей. Але ж є ще несезонний взуття, яку теж потрібно десь зберігати, причому правильно - дбайливо. Досить очевидне рішення - помістити взуття на кількох «поверхах» спеціальних полиць.

Існує безліч варіантів конструкцій таких полиць. Можна придбати або виготовити самим відкриті та закриті, двох-або багатоповерхові, підвісні або стоять на підлозі полки. Вони варіюються по довжині, глибину та кількістю пар розміщується всередині взуття.
Найбільш поширені матеріали для таких полиць - дерево, метал або пластик. Причому, якщо на дерев'яну полицю краще ставити чисту суху взуття, то пластик терпимо до деякої недбалості в цьому відношенні, оскільки легко миється. До речі, домогосподарки здогадалися встановлювати на таких полицях лотки для домашніх тварин з подвійним дном пластиковим, в які стікає весь бруд з вуличного взуття.

Лотки легко наводяться в порядок, а сама полку залишається чистою. А взагалі будь-яке сховище взуття як привабливий для поглядів сторонніх предмет меблів чудово мотивує до змісту його в чистоті і порядку.
У випадку, коли площа передпокою дозволяє, для сезонного взуття зручно встановити відкритий стелаж. Для позасезонної підійде закритий, оберігає її від пилу і уваги гостей. Зазвичай такі полки більш вузькі, взуття в них розташовується під кутом, тим самим економиться простір передпокою.

Знову ж таки, для економії площі можна скомбінувати полицю для взуття зі зручною лавкою, або, з урахуванням висоти полки, використовувати її поверхню для зберігання сумок, парасольок і інших аксесуарів.

Інтер'єр передпокою: полиці для взуття + Фото


Традиційно полку для взуття розташовується біля стіни, але в якості оригінального варіанту можна виготовити круглу обертову полку, скомбіновані з табуретом. І зовсім вже екзотика - обертовий диск на коліщатках.

Шкода, що стандартні одежні шафи не мають вбудованих полиць для взуття, але це упущення виробників легко виправити самостійно. Закріпивши всього одну дошку, отримуємо дві полиці - нижню для низької взуття та верхній для взуття з високими халявами.

Інтер'єр передпокою: полиці для взуття + Фото


Інтер'єр передпокою: полиці для взуття + Фото


Інтер'єр передпокою: полиці для взуття + Фото


Інтер'єр передпокою: полиці для взуття + Фото

Источник: http://vesremont.com

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.