Усуваємо сирість і вологість у приміщенні.

Усуваємо сирість і вологість у приміщенні.
З підвищеною вологістю повітря можна боротися за допомогою солі, яка вбирає вологість повітря безпосередньо в себе, але такий спосіб не дуже ефективний у важких випадках.

Для більш якісного усунення вологості, можна використовувати вапняні елементи, дуже добре робить вапняну суміш фірма Ceresit, яка якісно контролює вологість повітря. Суміші - це добре, а усунення самого джерела - ще краще!

Проблема може бути технічна і природна, з природною боротися неможливо - можна лише контролювати атмосферний стан будинку різними сумішами і рідинами, а з технічною проблемою треба розбиратися детальніше.

Технічною причиною може бути погане кондиціонування приміщення, або ж погана вентиляція, в цьому випадку слід перевірити вентиляцію на працездатність і нормовану експлуатацію. Також технічною причиною може служити подтапліваемость приміщення зі стелі й стін, погані будівельні матеріали, пральна машина, посудомийна машина, банна кімната або негерметичність каналізаційних труб.

Приміщення повинно провітрюватися в обов'язковому порядку, це нормує температуру приміщення і стан вологості, якщо кондиціювання не в порядку - слід проблему усунути самостійно, або ж запросити житлово-комунальне службу (якщо тільки це проблема суспільної комутації трубопроводу, або будівельних робіт).

Якщо проблема надходить ззовні - слід потурбуватися про це! Стеля і стіни можна обробити водною емульсією, це дасть водовідштовхувальний ефект і знизить надходження вологості. Підлоги можна ізолювати будівельним пінопластом, він додасть стійкість температури і знизить надходження вологості. Тріщини, через які надходить волога - слід закрити будівельним силіконом, він забезпечить герметичність і дасть вологовідштовхувальним ефект!

Будь підвищена вологість приміщення веде за собою розмноження різних бактерій, тому слід також раз на 2 місяці використовувати дезінфектори, таких в магазинах зараз багато! Дезінфектори приміщення не дуже шкідливі, як зазвичай містять освіжаючий ефект, за складом такі кошти схожі з туалетним освіжувачем, але до того ж мають властивість усувати вологу!

Недостатність вологи можна компенсувати старим дідівським способом! На ніч, поставте кухоль води на кімнатну батарею, чи будь-яке інше тепле місце, на ранок якусь кількість випарується і підвищить вологість у приміщенні.

Якщо слідувати всім вищесказаним порад, то, безсумнівно, усуньте будь-яку проблему, пов'язану з кліматом Вашого приміщення!

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.