Як вибрати шафу-купе? + Фото

Як вибрати шафу-купе? + Фото
Дуже важливо обставляти свою квартиру зручно і зі смаком, і так, щоб було не соромно показати куплені меблі знайомим і друзям. За радянських часів люди активно купували стінки модних моделей (благо в стандартні квартири стінка цілком собі вписувалася), а нині мода віє вітром змін - на зміну традиційним шафам й комодам приходять шафи-купе.

Важливою відмінністю шафи-купе від традиційних меблів є розсувні двері, які відкриваються у фронтальній площині шафи. Це дозволяє відчутно заощадити простір кімнати, а також встановити додаткові елементи на дверях, наприклад, велике дзеркало, а так само застосувати обробку з різних декоративних матеріалів і металу. При виборі шафи-купе необхідно серйозно поставитися до матеріалу, з якого виготовлена ​​шафа.

Основним матеріалом є деревно-волокнисті і деревно-стружкові плити, більш відомі як МДФ і ДСП. ДСП - порівняно недорогий матеріал, що володіє достатніми властивостями для виготовлення меблів, але МДФ як матеріал - куди більш вдалий вибір, адже деревно-волокнисті плити більш екологічні, простіше обробляються і дають менше відходів при виробництві. Але використання МДФ істотно підвищує вартість шафи-купе.

І ДСП, МДФ і для збільшення стійкості до вологості приміщення покривають ламінатом або шпоною. Використання шпону накладає обмеження на показники вологості в приміщенні, тому все частіше і частіше використовують нанесений у три шари ламінат - його використання розширює колірну гаму нового вироби, до того ж він більш надійний і довговічний. Крім того, при виготовленні шафи-купе важливо, щоб обробка ДСП і МДФ проводилася правильно - кромірованіе повинно бути здійснено верстатним методом, а найкращий вибір кромки - кромка з ПВХ.

При виготовленні шафи-купе на замовлення (так само як і при купівлі) слід звернути увагу на товщину стінок шафи. За кордоном виробляються плити ДСП і МДФ завтовшки 18 міліметрів, тоді як вітчизняний виробник пропонує плити завтовшки до 16 міліметрів. Як правило, європейські матеріали дозволяють виготовляти більш довговічні вироби, до того ж обробка таких матеріалів та збирання виробів з них є більш комфортним заняттям.

Щоб не обтяжувати двері шафи і знизити знос роликових механізмів часто використовуються двері з більш легких матеріалів - різних композитів, полегшеного скла і так далі.

Безсумнівно що шафа-купе ідеально підійде для передпокою, так як метраж цього приміщення в квартирах в основному маленький. Але якщо підібрати туди меблі з розумом можна вирішити цю проблему. Підібрати шафа-купе в передпокій буде неважко, оскільки така шафа нібито спеціально створена для передпокою.

Як бачите, така шафа, дуже вигідне придбання. Економити місце, має стильний дизайн і невисоку ціну. Що ще потрібно від меблів? Вдалого вибору!

Як вибрати шафу-купе? + Фото


Як вибрати шафу-купе? + Фото


Як вибрати шафу-купе? + Фото


Як вибрати шафу-купе? + Фото


Як вибрати шафу-купе? + Фото


Як вибрати шафу-купе? + Фото


Як вибрати шафу-купе? + Фото

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.