Нове життя старих меблів

Нове життя старих меблів
Коли гостро постає питання про нові меблі, не хочеться повертати у вже відремонтоване, оновлене приміщення старі шафи, ліжка, тумбочки або м'які меблі.

Але такі меблі можна просто оновити, подарувати їй нове життя, і заощадити на цьому більшу частину сімейного бюджету.

Звичайний старий комод або шафу можна перефарбувати або розфарбувати відповідно до нового стилем інтер'єру чи колірним рішенням. Для цього потрібно зовсім небагато - наждачний папір для зачистки поверхні меблів, фарба необхідного кольору, шаблон малюнка, якщо передбачено художнє рішення, і безбарвний лак для закріплення нового образу. А якщо часу і бажання працювати з фарбою немає, фасади можна обклеїти спеціальною плівкою, колірний асортимент якої сьогодні дуже різноманітний.

Для м'яких меблів є більше варіантів для творчості. Проста зміна оббивки вже стане відмінним кроком на шляху до змін у відповідності з новим стилем і дизайном інтер'єру. А якщо доручити цю справу професіоналам, то можна змінити не тільки зовнішній вигляд, а й дизайн вашого дивана, крісла або кушетки і перетворити їх з в оригінальні моделі, стилістично витримані в класичному або романтичному стилі.

Можна використовувати готовий багет, щоб штучно надати вік меблі. Оформлена таким чином меблі буде виглядати, як справжній антикваріат, і надавати приміщенню солідність і респектабельність.

Стілець або табурет можна легко і швидко перетворити на предмет східної культури, якщо підібрати для нього відповідну по візерунку оббивку. Прекрасно працює печворк - оббивання м'яких частин меблів тканиною у вигляді різнокольорових клаптиків або зшитим з клаптиків полотном чи розфарбування фасадів меблів різнокольоровими квадратами або смугами.

Взагалі не проблема, для умільців ручного в'язання, зміна зовнішнього вигляду меблів-сама проста різнобарвна накидка, скатертину або покривало додадуть старому предмету вишуканість, індивідуальність і неповторність.

Старі меблі відрізняється чудовою якістю, і багато дизайнерів спеціально підбирають моделі 20-30-річного віку для того, щоб перетворити інтер'єр у щось оригінальне і ні на що не схоже. Тим більше, що коштує така меблі в кілька разів дешевше, ніж сучасні моделі.

Источник: http://www.chaoslend.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.