10 незвичайних ідей зберігання речей у будинку

10 незвичайних ідей зберігання речей у будинку
1. У передпокою. Щоб ваша прихожа завжди виглядала акуратною і доглянутою, має бути все розкладено по місцях і речі не повинні лежати на відкритих полицях, тому що створюється ефект безладу. Вихід простий - сезонні речі, і речі, якими ви користуєтеся рідко, зберігайте на антресолі. Зробити її ви можете самі.

2. Навіть не маючи велику житлоплощю, ви самостійно можете зробити стелаж з невеликою нішою, його ви можете використовувати як книжкову шафу.

3. На кухні, прямо на стільниці, ви можете поставити кутовий міні-стелаж, ви можете зберігати там все, залежно від ваших потреб.

4. Замість тумбочок в спальні ви можете встановити два ящики - один над іншим, обклейте їх шпалерами або обгорткового папером. Вийти практично і оригінально.

5. Купуючи меблі, звертайте увагу на наявність в них вбудованих ящиків для білизни. Навіть якщо ви купуєте в зал диван і не плануєте його використовувати як спальне місце - все одно ви зможете ховати туди абсолютно будь-які предмети домашнього побуту.

6. Найбільш зручно в дитячій кімнаті ховати під ліжко іграшки. Але не просто складувати їх там, так як під ліжком скупчується пил. Краще встановити там висувні ящики, які можна виготовити на замовлення.

7. Подумайте про санвузол. У місці над унітазом і біде можна встановити полки і зберігати так побутову хімію та інші дрібні предмети, що використовуються в господарстві.

8. Використовуйте мобільні пластикові контейнери. Вони не дорогі і легкі, самі по собі займають мінімум місця. У ванній кімнаті в такі контейнери складають білизну для прання, у вітальні - журнали та пледи.

9. Плануючи ванну кімнату, під умивальником розмістить вбудовані тумбочки, тому відмовтеся від стійки «тюльпан». Ваша ванна буде мати доглянутий і благородний вигляд, так як всі предмети особистої гігієни будуть заховані.

10. У залі використовуйте туби під телевізор. Такі тумби не тільки практичні, але і виконують декоративну функцію. У спальні ви можете розмістити такі тумби і зверху укласти яскраві подушки - це додасть інтер'єру східний колорит.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.