Чи варто будувати будинок взимку

Чи варто будувати будинок взимку
Скоро зима! А зима - це найкращий час для будівництва з дерева. Дерев'яні будинки, лазні, зруби, рубані паркани, церкви, каплиці, побудовані взимку найбільш довговічні.

Зимовий ліс володіє чудовими властивостями. По-перше, в стовбурі дерева взимку зупиняється рух соку, відповідно матеріал володіє найменшою вологістю, порівняно з лісом заготовленим в інше временя року. Однак це не найголовніша перевага.

По-друге, сам процес будівництва дерев'яного зрубу, що проводиться в зимовий час, несе позитивний характер. Як Вам відомо, взимку найменша вологість повітря, тому волога з колоди поступово виморожується, що істотно впливає на рівномірність опади будинку.

По-третє, при низькій температурі навколишнього середовища процес гниття найменш імовірний, оскільки грибок розвивається тільки в теплі.

По-четверте, зимове будівництво распологает деякими зручностями для самих будівельників. Наприклад: під'їзд важкої будівельної техніки на ділянку.

Так навіщо ж чекати літа, якщо можна побудувати будинок вже взимку, а влітку займатися внутрішнім інтер'єром, обробкою і відпочивати в новому будинку?

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.