Правильно вибираємо скло-пакети

Правильно вибираємо скло-пакети
Здавалося, що може бути простіше, ніж зв'язатися з фірмою що встановлює пластикові вікна і замовити там нове вікно або вікна. Але її фахівець вам почне пропонувати стільки варіантів, що відразу розібратися в них буде майже неможливо. Тому ми спробуємо дати вам деякі попередні знання, щоб ви зуміли зробити правильний вибір.

Основна деталь в конструкції пластикових вікон це скло-пакети. Саме від їх чудових властивостей залежить, чи буде у вашій квартирі тепло і тихо чи ні. Від профілю мало що залежить, хіба що гарний зовнішній вигляд вікна і його довговічність. Тому, вибираючи профіль, звертайте увагу на ці характеристики. Пластикові підвіконня теж мають властивості швидко втрачати свій зовнішній вигляд, якщо виробник використовував для їх виготовлення не якісний матеріал. Москітні сітки на вікна можна встановлювати на всі типи конструкцій, для цього на них кріпляться спеціальні пристосування.

Але повернемося до скло-пакетів. Вони бувають одно, двох і багатокамерні. Здавалося б, чим більше камер, тим краще, але не поспішайте з вибором. Давайте міркувати разом. Теплоізолятором у вікні виступає повітря. Тому чим товще буде саме вікно, тим тепліше в квартирі. Однак внутрішня конвенція може звести все нанівець, тому доводиться повітря затримувати, встановлюючи всередині додаткові перегородки. Тільки всієї проблеми це не вирішує. На випробуваннях з'ясувалося, що скло-пакети, що складаються з однієї камери, затримують тепло не гірше, ніж багатокамерні. А ось звук вони затримують гірше, тому багатокамерні пакети тут поза конкуренцією. Однокамерні пакети світло пропускають ефективніше, ніж багатокамерні, тому їх найкраще ставити в умовах м'якого клімату на тіньовій стороні вашого будинку. Тепер про повітрі, який знаходиться усередині склопакета. Його спеціально висушують. Таким чином, яка б не була погода за вікном, скло залишаться прозорими.

Крім того, саме повітря стали міняти на інертні гази. Розроблено технологію нанесення тонкого покриття з срібла на поверхню скла. Це ще більше збільшило теплоізоляцію всередині вікна і дало можливість вікну, виготовленому за новою технологією значно затримувати інфрачервоне випромінювання яке йде взимку з квартири, а влітку від сонячних променів. Таким чином, енергозберігаючий однокамерний скло-пакет зможе тепер конкурувати з багатокамерним скло-пакетом. Щоб мати повну гарантію, що ваші нові вікна будуть світліше і тепліше старих вікон, скористайтеся нашими порадами.

Але і це ще не все, що можуть робити пластикові вікна. Це дало можливість вікна, виготовленому за новою технологією значно затримувати інфрачервоне випромінювання яке йде взимку з квартири, а влітку від сонячних променів. Тому, щоб мати повну гарантію, що ваші нові вікна будуть світліше і тепліше старих вікон, скористайтеся нашими порадами.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.