Переваги гідравлічного ліфта

Переваги гідравлічного ліфта
Гідравлічні ліфти являють собою найсучасніші підйомні пристрої, які мають різну вантажопідйомність і швидкістю руху кабіни. Такі ліфти використовуються для переміщення пасажирів і вантажів в будівлях невеликої поверховості. Варто відзначити, що гідравлічний ліфт працює за допомогою гідроциліндра. Його швидкість руху може регулюватися за допомогою потоку робочої рідини. Вона, як правило, подається в гідропривід за допомогою компактного гідроагрегату.

У порівнянні з електричним ліфтом, гідравлічний ліфт має не тільки плюси, а й мінуси. До переваг варто віднести високу надійність роботи, а також простоту конструкції. Крім того, такі ліфти відрізняються безшумністю і плавністю ходу кабіни. Вони відрізняються високою точністю зупинок і можливість установки ліфтової кабіни за наявності лише однієї несучої стіни. І це ще не все. Вони мають компактне машинне приміщення і економічність. Це і сприяє тому, що продаж гідравлічних ліфтів є таким популярним.

До переваг гідравлічних ліфтів віднести можна і здатність автоматичного повернення кабіни на нижню зупинку при різкому відключенні системи електропостачання. Крім того, є ситуації, коли немає можливості обійтися без гідравлічного приводу. Перш за все, такий ліфт являє собою повністю круглу в горизонтальному перетині кабіну. Тут повністю відсутня шахта.

Гідравлічний ліфт має низьку вартість обслуговування і монтажу. Можна встановлювати ліфт, який має вантажопідйомність близько 400 кг.

Великим достоїнством можна назвати економічність ліфта. Якщо порівнювати його з електричним ліфтом, то привід здатний витрачати електроенергію лише при підйомі кабіни.

За рахунок наявності системи автоматичного повернення кабіни зверху вниз є можливість при раптовому припиненні електропостачання ліфта вийти з нього.
До мінусів гідравлічних ліфтів варто віднести невелику швидкість і висоту підйому. Але якщо це продаж вантажних ліфтів для невисокого будинку, то проблема буде не дуже велика.

Однак у цілому, всі гідравлічні та електричні ліфти за своїми характеристиками - за вантажопідйомністю, швидкістю пересування, рівню шуму та оснащеності, неймовірно схожі між собою. Але є відмінності експлуатаційні. Відразу важко сказати, що гідравлічні ліфти найкраще встановлювати в певних будівлях. Але, звичайно, для малоповерхових будинків і котеджів гідравлічний ліфт - це найоптимальніше рішення.
Якщо ліфта мало, то ще для будівлі можна замовити ескалатор.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.