Як правильно вибрати шафу-купе для спальні

Як правильно вибрати шафу-купе для спальні
Сама прихована і інтимна зона в кожній квартирі - це спальня. У цю кімнату допускаються лише найближчі люди. А все тому, що саме спальня стоїть на сторожі душевного стану людини. Саме сюди приходить втомлена після роботи людина. У спальні він відпочиває, набирається сил і тому, повинен почувати себе тут зручно і комфортно. Рівень зручності багато в чому залежить від меблів в кімнаті. Одна з найбільш частих причин нестачі затишку - невелика площа спальні, спонукає до економії простору.
 
Особливо гостро це відчувається в тих квартирах, де немає гардеробної або комори. У таких випадках дизайнери інтер'єру пропонують встановити в кімнаті шафу купе, кутову або звичайну. Однак ще до походу в магазин за покупкою, необхідно точно визначити всі деталі, навіть якщо вони здаються не такими важливими.

Перше, на що варто звернути увагу - розмір шафи. Не варто остерігатися покупки шафи, довжиною у всю стіну. Незважаючи на свій значний обсяг, він не буде здаватися настільки громіздким.
Бажано передбачити наявність верхніх полиць. На них добре можна розташувати верхній одяг. Спеціальні штанги зручні для зберігання одягу на вішалках. Раціональним використанням простору можна вважати наявність двох таких штанг. Встановлені на різних рівнях вони відмінно підійдуть для поділу одягу за типами. До прикладу, на верхній штанзі зазвичай розташовують сорочки і блузи, а на нижній - брюки та спідниці.
Бажано звернути увагу на, передбачені для дрібниць, маленькі шухлядки.
Багато покупців не звертають достатньої уваги на такий аксесуар, як сітка-кошик. Вона має кілька переваг перед звичайним ящиком для одягу. По-перше, речі, що знаходяться в ній, легше знайти, а по-друге, вона не дає з'явитися затхлому запаху, так як постійно провітрюється.

Що стосується забарвлення, то для маленької спальні краще купити шафу світлих тонів. Таке хитрування дизайнери використовують, коли хочуть вызуально збільшити кімнату. З цією ж метою дверцята шаф покривають прозорим або матовим склом. Для безпеки скла виконані так, що не б'ються при механічному впливі, а покриваються тріщинами.

Для зручності важливо продумати, яке освітлення буде мати шафа-купе. Воно повинне дозволяти вільно орієнтуватися, без включення основного освітлення приміщення.

В цілому, кожен покупець сам обирає ту чи іншу модель, адже шафа повинен не тільки робити життя зручніше, але і радувати око.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.