Які переваги металопластикових вікон

Які переваги металопластикових вікон
Сьогодні дуже важко зустріти будинок або квартиру після дорогого ремонту і без пластикових вікон. Багато хто пам'ятає ті недалекі часи, коли вікна з пластику були доступні лише обраним. Це було приблизно двадцять років тому.

Сьогодні еволюція виробництва досягла таких висот, що виготовлення вікон з профілю ПВХ стало звичайною справою повсюдно. Дрібних фірм на даному ринку розвелося дуже багато, але найчастіше їх кваліфікація дуже низька. Ці фірми, які штампують вікна в «кустарних» умовах, дуже сильно псують довіру до відомим виробникам, так як використовують профільні системи не кращим чином. Тому необхідно звертатися за встановленням метало-пластикових конструкцій до заводам-виробникам, їх представництвам або до офіційних дилерів. Благо, вікна гарної якості зараз стали всім доступними, тим більше, що багато великі фірми можуть надати безвідсоткову розстрочку за рахунок самофінансування.

Що ж представляють із себе пластикові вікна? Основною складовою звичайно ж є полівінілхлорид, який відомий так давно, що використовується в усі сферах людської діяльності. Він був ще винайдений в 19 столітті, але тільки через століття став застосовуватися у виробництві. Перші спроби виробництва віконних конструкцій із пластику з великим тріском провалилися, і не викликали жодного ентузіазму. Причин декілька. Одна з них - це горезвісний людський фактор. Стереотипи мислення суспільства перешкоджали перейти від виробництва вікон з дерева до пластикових. Звикли так ми жити і не хочемо щось міняти.

Наступна причина тільки підтверджувала дію першої: якість перших вікон з ПВХ було такими жахливим, що не витримувало впливів зовнішнього навколишнього середовища. Вікна тріскалися, гнулися, ламалися простіше кажучи. І Ви б теж погодилися, що криве вікно, з якого дме вітер - це поганий аргумент на користь даної новинки. Але минули роки, якість набагато виросло, світогляд більшості людей змінилося, і до пластикових вікон ставлення теж змінилося.

Спочатку ці конструкції робили з металу, залиті пластиком різної м'якості. До середини 20 століття такі вироби поширювалися по Європі і США.

До кінця 20 століття в результаті зміни технології і застосування титанових з'єднань і інших добавок якість і тривалість служби таких конструкцій збільшилася. А через час постало питання безпеки екології, і в технологічний процес були внесені серйозні зміни.

Основні переваги пластикових вікон:

Склопакети в конструкціях з ПВХ більш міцні, ніж звичайне скло, і стійкі до агресивного навколишнього середовища.

Немає необхідності заклеювати щозими вікна скотчем, герметичність дуже висока. А якщо з часом вікно трохи просяде, то його можна відрегулювати і закріпити елементарним чином без особливих спеціальних знань.

Хороша звукоізоляція. Вуличні звуки блокуються хорошим ущільнювачем.

Збереження тепла в приміщенні, це досягається герметичністю, багатокамерності та іншими сучасними технологіями.

Простота догляду та обслуговування. Їх не треба фарбувати, лакувати, як дерев'яні.

Довгий термін служби.

Усі перераховані переваги пластикових вікон допомагають нам заощадити і значно підвищують рівень комфорту в будинку.

Так що рекомендуємо залишити всі свої сумніви і забобони, вибрати найбільш якісну марку виробника вікон, фірму-продавця і установника, і не відкладати з покупкою! І ваше життя відразу зміниться на краще, так як красиві вікна будуть радувати вас і оточуючих.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.