Натяжні стелі

Натяжні стелі
Натяжні стелі давно стали популярними, їх можна побачити часто в сучасних будинках. Якісні натяжні стелі вражають своєю різноманітністю і функціональністю.

Натяжні стелі являють собою тонку плівку, яка сильно натягується на спеціальну раму - стельовий багет. Натягнуте полотно виглядає, як ідеально рівна, тверда стеля.

Корисні властивості натяжних стель.

Натяжні полотна відрізняються багатьма корисними якостями. Це і різноманітна палітра кольорів і текстур, легкість у догляді, антистатичні властивості і стійкість до цвілі. Натяжні стелі створюють перешкоду протіканню води, якщо квартиру затопить сусід, вони чудово підходять для приміщень з підвищеним вмістом вологи. Крім усього іншого стельові покриття екологічно чисті.

Завдяки поєднанню всіх цих властивостей, стельові покриття прекрасно підходять для дитячої кімнати. Завдяки своїй вологостійкості, а також антистатичної функції матові стельові покриття можна монтувати на території кухні.

Будь-яка компанія, що займається установкою стель пропонує велику різноманітність стилів. Глянцеві і матові стельові покриття, що імітують шкіру, дерево або шовк, ефекти хмар у височині і "зоряного неба", - навіть найвимогливіший покупець знайде свій варіант.

У великих квартирах з високими стелями можна монтувати натяжні стелі, що складаються з двох рівнів. Натяжні стелі різного рівня ділять велике приміщення на зони, не вдаючись до нагромадження перегородок. Це зручно, наприклад, щоб розділити зону кухні і зону їдальні. Кожен рівень натяжної стелі може мати відмінну один від одного фактуру і колір. Таке рішення прекрасно підходить для дизайну кімнати неправильної форми, дозволяючи візуально змінити її.

У будь-яке натяжне стельове покриття монтуються спеціальні світильники. Сучасної популярної тенденцією стало висвітлення кімнати за допомогою точкових світильників. Точкові світильники розташовуються по всьому стельового покриттю і можуть підсвічувати певні зони.

Ще однією перевагою такого виду стель є те, що установка натяжних стель займає мало часу і не залишає після себе багато сміття і бруду. Перед початком робіт не обов'язково вирівнювати поверхню основної стелі, досить надійно і акуратно закріпити каркас, а після на нього натягнути полотно.

Догляд за натяжними стелями не складно: їх легко мити і чистити, вони не вимагають спеціального догляду, досить протерти їх вологою ганчіркою.

Недоліки натяжних стель

Основним недоліком натяжних стель є те, що їх можна пошкодити гострим предметом. Полотно в цьому випадку доведеться змінювати.

Ще один недолік - їх практично неможливо встановити самостійно, для цього потрібне спеціальне обладнання та навички монтажу.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.