Як вибрати пластикові вікна

Як вибрати пластикові вікна
Пластикові рами для вікна це найзручніший варіант з оформлення вікон на даний час. Вони відрізняються надійністю, легкістю в мийці і очищенню, здатністю в будь-який час року підтримувати комфортний мікроклімат всередині приміщення.

Однак для того щоб вони служили вам довгий час, ви повинні знати про основні критерії їх правильного вибору.

По-перше, для вибору високоякісних пластикових вікон, вам потрібно дізнатися який віконний профіль використовувався для їх виготовлення. Так його якостями визначається зовнішній вигляд, а також довговічність вікна. Сьогодні на ринку пластикових вікон найбільшого поширення набули віконні профілі від російських, німецьких чи турецьких виробників. Німецькі віконні профілі є самими якісними, не тільки завдяки презентабельній увазі при купівлі, а й своїми можливостями щодо збереження всіх технічних характеристик на найвищому рівні довгі роки служби.

Якісний німецький профіль витримує великі динамічні навантаження, такі як ураганний вітер, а також температурне навантаження від +50 до -50 градусів. Дізнайтеся, яку кількість повітряних камер має профілі. Для наших кліматичних умов краще встановити вікна, що мають дві, а краще три повітряні камери. Сильне значення має кількість повітряних камер на рамі вікна.

Одним з найголовніших елементів вікна вважається склопакет, тому щоб правильно вибрати пластикове вікно ви повинні поцікавитися які характеристики він має. Склопакет повинен розташовувати завтовшки не менше 32 мм, він повинен мати як мінімум дві повітряні камери. Якщо цього не зробити навіть при невеликому морозі може набагато знизиться рівень тепла всередині житлового приміщення.

Також не забудьте звернути свою увагу, яку марку має скло. Якісне скло ніколи не повинно спотворюватися і на ньому не повинно бути тріщин при дії невеликих навантажень.

Намагайтеся вибрати вікна тільки з якісною фурнітурою. Ніколи не економте на фурнітурі, тому що якщо вона має низьку якість, ви отримаєте більше незручностей, ніж це здається на перший погляд. Всіма провідними виробниками металопластикових вікон використовується якісна німецька фурнітура.

Ви повинні запам'ятати, що теплоізоляційні характеристики, які має пластикове вікно, визначаються не тільки якістю, яке має вихідні матеріали, але точністю установки. При неякісної установці можуть бути зведені нанівець всі спочатку високі характеристики пластикового вікна, яке було виготовлено за всіма правилами. Тільки якщо виконати правильний замір віконного отвору для того щоб не відчувати жодних незручностей надалі.

Часто проблеми з експлуатацією вікон здебільшого виникають через неправильну їх установки. Послуги, пов'язані з установкою вікна обійдуться приблизно в суму, що становить 10-20% від їх ціни, тому звертайтеся до фахівців, що заслуговують довіри.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.