Як видалити цвіль зі стін

Як видалити цвіль зі стін
Цвіль - це отрута кожного будинку. Вона дуже небезпечна для здоров'я. Під час вдихання пори цвілі можуть викликати алергію, а також ускладнювати вам подих. Цвіль утворюється при надмірній волозі, як правило на стінах в кухні, у ванній кімнаті, на горищі або в підвалі, а також на одязі.

Як видалити цвіль і позбутися її раз і назавжди? Що робити, щоб вона не повернулася?

1. Частіше перевіряйте кожне приміщення в пошуках найменших ознак цвілі. Найбільш поширеною порою року, коли у вашому домі може з'явиться цвіль - осінь, коли за вікном холодно і волого. А вже взимку ваш будинок виставлений на показ цвілі, що дуже неприємно.

2 . Насамперед з'ясуйте, яка причина виникнення цвілі. Ущільніть всі ваші двері і вікна, а також перевірте кожну дірку, через яку у ваш будинок могла потрапити волога.

3. Третій крок самий дорогий, це купівля поглинача вологи або установка кондиціонера.

4. Видаліть цвіль зі стін, а потім обробіть це місце препаратом для знищення цвілі.

5 . Наступний етап - покупка фарби проти цвілі, якою вам потрібно зафарбувати це місце.

6. Речі, які повністю або частково знищені під впливом цвілі, ви повинні викинути, щоб цвіль не поширювалася.

7. Ви повинні пам'ятати, що чистий і добре провітрюваних будинок, відповідно з хорошою вентиляцією, дозволить вам не турбується з приводу повторної появи цвілі.

8. Одяг від цієї гидоти можна очистити за допомогою хлорки, якої потрібно обробити гниле місце, і залишити його на 30 хвилин, потім протерти ганчіркою і випрати.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.