Догляд за ламінатом

Догляд за ламінатом
Ламінована підлога невибаглива, під час прибирання її досить протерти вологою ганчіркою або почистити пилососом. Для видалення сильних забруднень - слідів від фломастера, воскових крейд, крему для взуття, клею - можна використовувати рідке господарське мило або спеціальні засоби по догляду за ламінатом. Вони пропонуються практично всіма виробниками цього виду покриттів.

Слід уникати використання абразивних, щілевміщаючих чистячих засобів, металевих губок - вони будуть дряпати і роз'їдати підлогу. Суміші на основі воску і силікону, мастика також небажані - вони не проникнуть в глиб ламінату і на поверхні залишаться непривабливі розводи.

Хоча ламінат і вважається міцним покриттям, яке не боїться каблуків і т.п., все ж якщо впустити ніж на підлогу, на поверхні, швидше за все, залишиться слід. Невеликі механічні пошкодження видаляють спеціальною пастою відповідного кольору. А ось зашпаклювати глибоку вм'ятину так, щоб вона стала непомітною, майже неможливо. До того ж вам все одно не вдасться відновити малюнок текстури деревини. Зазвичай в цьому випадку проводять заміну пошкодженої дошки - її можна поміняти місцями з тією, що лежить у якомусь непримітному кутку.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.