Як підготуватися до ремонту

Як підготуватися до ремонту
Будинок - це місце, куди нам хочеться повертатися, де хочеться залишатися якомога довше, де відчуваєш себе комфортно і затишно, де приходить новий позитивний заряд енергії і т.п. Саме тому так важливо, щоб після ремонту будинок став більш затишним, більш красивим і більш гостинним. Але для цього вкрай важливо продумати весь інтер'єр, щоб не упустити нічого зайвого. Тільки так ви отримаєте на виході прекрасний результат. А обміркувати при ремонті потрібно багато чого. Ось приблизний список того, про що необхідно подбати заздалегідь, до того, як ви фарбуватимете весь будинок в один колір, який після назвете жахливим і не відповідним до ваших меблів.

1. Перевірте фарбу вдома

Зараз в магазині продається велика кількість інтер'єрних фарб для стін. Всі вони красиві і перевершують одна одну. Однак освітлення в магазині одне, а вдома - зовсім інше. Перед тим як купити необхідну кількість банок, візьміть одну і випробуйте на стіні. Якщо сподобається колір - можна купувати ще.

2. Продумайте кімнату заздалегідь

Не можна думати тільки про фарбування стін і не задуматися про те, як виглядатиме на тлі стін передбачувана меблі. Так якщо стіни яскраві, то меблі повинна бути нейтральними. І навпаки: при яскравих меблях необхідні спокійні відтінки.

3. План будинку

Намалюйте обстановку вашого будинку на окремому листку. Додайте там всі передбачувані об'єкти і меблі. Прикиньте приблизну довжину дивана або книжкової полиці. Відміряйте відстань від стіни до проходу і т.п. Це допоможе орієнтуватися при виборі меблів в кімнату.

4. Підбирайте фарбу з розумом

Не секрет, що світлі тони візуально розширюють простір, наповнюють його повітрям, а темні тони - зменшують простір. Якщо квартира у вас невелика, то зверніть увагу на світлий тон.

5. Визначтеся з ціною

Потрібно заздалегідь подумати, скільки грошей ви готові вкласти в ремонт. Щоб не вийшло так, що ви ремонт почали і ось 10 років вже не може його закінчити тільки лише тому, що не склали попередній кошторис. Подумайте також про те, де ви будете купувати будівельні матеріали.

6. Комбінуйте кімнати

Кімнати повинні поєднуватися за кольором одна з одною.

7. Стеля

Стеля повинен комбінувати за кольором з рештою кімнати. Але нерідко, для додавання затишку і простору, стеля фарбують або світліше на кілька тонів, або темніше. Якщо у вас низькі стелі, то фарбуйте в світлі тони і відтінки, якщо великі (більше 2-х метрів), то фарбуйте на пару тонів темніше. Тоді стеля буде візуально здаватися нижче, що додасть відчуття родинного тепла.

8. Вирівнювання стін

Якщо це капітальний ремонт, а не косметичний, то подбайте заздалегідь про вирівнювання стін і куди діти всі меблів із зони «майбутньої фарбування».

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.