Ремонт квартир "під ключ"

Ремонт квартир "під ключ"
Хочете зробити у своїй квартирі ремонт "під ключ" - наші майстри швидко і якісно відремонтують будь-яке приміщення. Приймаємо замовлення на чорнові квартири, виконаємо всі роботи, чорнові, чистові і обробку. Якщо у вас чорнова квартира в новобудові, ми виконаємо будь-які роботи, зробимо ванну вашою мрії. Кухню, на якій буде приємно проводити час. Вітальню і спальню.

Утеплимо балкон або лоджію. Також ми виконуємо роботи по ремонту квартир у вже давно побудованих будинках, в хрущовках ,сталінка, ленинградках, і поліпшених. Якщо квартира стара, то ми проведемо демонтаж підлог і всієї старої сантехніки. Можна зробити суху стяжку, особливо, якщо ваша квартира знаходиться на верхніх поверхах. Також, ми робимо і звичайну стяжку цементо-піщаною сумішшю. Виконаємо ремонт ванної кімнати, замінимо старі труби на сучасні метало-пластикові, або поліпропіленові, встановимо лічильники на воду.Роботи зі стінами: штукатурка під маяк, вирівнювання стін, шпаклівка. Оздоблення стін: фарбування, шпалери, дикий камінь, керамічна плитка.

Роботи зі стелею: вирівнювання, штукатурка, шпаклівка, гіпсокартон, армстронг. Обробка стелі: фарбування, шпалери, шпалери під фарбування.Роботи з підлогою: стяжка, суха стяжка, дерев'яна підлога на лагах. Обробка підлоги: лінолеум, ламінат, паркетна дошка, мармолеум, ковролін.Сантехнічні роботи: заміна труб гарячого, холодного водопостачання (металопластик, поліпропілен). Встановлення лічильників, установка ванни, установка унітазу ( простого або підвісної). Установка рушникосушки. Заміна труб каналізації.Електромонтажні роботи: заміна проводки, установка УЗО, установка автоматів, встановлення розеток і вимикачів. Установка люстр і бра. Установка водонагрівача та пральної машинки.

Ми встановлюємо двері, робимо дверні і віконні укоси, утеплюємо балкони і лоджії.Допомагаємо вам при виборі матеріалу для виконання ремонту вашої квартири. Радимо фірми та магазини, де можна придбати потрібні матеріали, не дуже дорого і в повному асортименті.Також можлива доставка матеріалів.Саме тому, якщо ви хочете зробити ремонт квартири "під ключ", ви можете звернутися до нас.Наші майстри, після домовленості по телефону, приїдуть до вас, вислухають, що ви хочете зробити у квартирі, виміряють розміри. Ця послуга абсолютно безкоштовна.

В найближчий день, два, складається кошторис. Якщо вас все влаштовує, починаємо працювати за чинним графіком. Графік нашої роботи ви можете побачити у нас на сайті, зліва у верхньому куті. Далі, складаємо договір, приступаємо до роботи, список потрібних матеріалів і остаточний кошторис. Оплата робіт проходить за фактом, лише за виконані роботи. Ніякі аванси ми не беремо.

Вартість робіт з ремонту квартири "економ" (за м2 підлоги) від 2500 до 4000 рублів за м2, без обліку матеріалів.Вартість робіт з ремонту квартири "покращений" (за м2 підлоги) від 4000 до 6000 рублів за м2, без обліку матеріалів.Вартість робіт з ремонту квартири "євро" (за м2 підлоги) від 6000 до 10000 рублів за м2, без обліку матеріалів. Роботи проводяться у всіх районах міста Самари, крім Куйбишевського.Роботи в п. Зубчаниновка та п. Смишляєва плюс до вартості робіт 10%.

Источник: Корисні поради

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.