Все про зберігання речей у гаражі + Відео

Все про зберігання речей у гаражі + Відео
Більшість власників гаражів, мабуть, погодяться з думкою, що до прибирання на цій території весь час "не доходять руки". Так вже історично склалося, що саме гараж в нашій країні найчастіше використовується як склад того, що "може стане в нагоді".

До речі, ви чули про те, що речі, які ми не використовуємо протягом 2 років, навряд-чи колись ще будуть нам корисні?! У першу чергу сортуємо все знаходяться в гаражі речі за категоріями: інструменти, будівельні та садові приналежності, спортивний інвентар, і так далі, аж до категорії - «старий, нікому непотрібний мотлох» - це відправляється прямо на звалище, дарується сусідам або йде на добродійність.

Між іншим, можна взяти приклад з американців і влаштувати гаражну розпродаж - я думаю, знайдеться чимало людей, для яких мотлох здасться справжнім скарбом. Нагородою за працю вам буде значне збільшення місця, яке можна вигідно організувати.

Тепер слід розмістити всі речі у шафи і тумбочки, відповідно їх категорії. Багато дрібних шухлядок швидше допоможуть справитися з цим завданням, ніж кілька великих. Для того, щоб не плутатися в тому, що і де лежить, на шафках можна зробити підписи крейдою або приклеїти спеціальні стікери з назвою вмісту.

Все про зберігання речей у гаражі + Відео


Дрібні запчастини, які легко втрачаються - різні гвинтики, болтики і шурупчики - прекрасно розмістяться в прозорих ємностях з пластмаси. Переваги очевидні: по-перше, добре видно, що в них лежить, по-друге, легко розмістити на полицях. Звичайна перфорована плита, призначена для закріплення предметів гачками, легко вирішить проблему розміщення часто використовуваних інструментів.

Все про зберігання речей у гаражі + Відео


Складні для зберігання мотузки, кабелі, проводи й подовжувачі, більше не будуть плутатися під ногами, якщо зберігати їх у спеціальних лотках, корзинах або звичайних відрах.

Все про зберігання речей у гаражі + Відео


Витратьте трохи часу на організацію вашого робочого простору: перегляньте наявні інструменти і викиньте поламані або непотрібні, розмістіть їх згідно з маркуванням у пластикові контейнери або на перфорованій дошці. Якщо шафок не вистачає, то сміливо замінюйте їх навісними полицями, або етажерками. Це значно зменшить час на пошуки інвентарю в майбутньому. Та й сам порядок зазвичай діє благотворно.

Все про зберігання речей у гаражі + Відео


Цікавим варіантом може бути використання стелі: якщо приробити спеціальні гаки, то на них можна буде тримати сітки з речами або продуктами тривалого зберігання, або, наприклад, повісити велосипед вашої дитини або інший спортивний інвентар. З цією ж метою можна використовувати настінні скоби. Це значно заощадить місце в гаражі і розширить корисний простір.

Якщо розміри вашого гаража дозволяють, то ви можете організувати там не тільки робоче місце, але і куточок для вашого хобі - наприклад, малювання або різьблення по дереву.

Все про зберігання речей у гаражі + Відео


Ось, до речі ще кілька невеликих рад, щоб у вашому гаражі стало комфортніше:

Не забудьте про сміттєву корзину, і тоді всі дрібні відходи, папірці тощо перестануть нагромаджуватися на підлозі;

Якщо ви зберігаєте в гаражі небезпечні речовини: бензин, автомобільні масла, розчинники, фарби або хімікати, то подумайте шафці з замком;

Все про зберігання речей у гаражі + Відео


Подбайте про наявність засобів для чищення, достатній кількості ганчірочок або паперових рушників.

Якщо ви зважитеся на подібні кардинальні зміни, то до вашій квартирі або додасться ще одна корисна приміщення, яке буде набагато зручніше, ніж завалений мотлохом сарай. Навіть якщо у вас немає машини, чистий і доглянутий гараж буде з успіхом використовуватися в ролі коморі або підсобного приміщення.


Источник: http://inter.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.