Як прибрати мішки під очима в домашніх умовах?

Як прибрати мішки під очима в домашніх умовах?
Ромашковий і зелений чай
Прибрати мішки під очима допоможе зелений або ромашковий чай. Необхідно заварити пакетики в окропі, а потім остудити з допомогою льоду. Тепер пакетики необхідно покласти на очі і тримати 15-20 хвилин. Ви здивуєтеся, але результат не змусить себе довго чекати. Це дешевий засіб, який допоможе швидко впоратися з мішками під очима.
Якщо у вас немає чаю в пакетиках, можна використовувати заварний чай. Насипте чайну ложку чаю, залийте окропом і дайте настоятися. Остудіть в холодильнику, потім беріть ватний диск, вмочуйте в чай ​​і прикладайте до очей.

Ложки
Ви питаєте, як прибрати мішки під очима в домашніх умовах? Допоможуть звичайні ложки! Дешевше способу і не придумаєш. Візьміть склянку з льодом, опустіть 4 ложки і нехай остуджуються. Потім витягніть дві ложки і прикладіть до мішків під очима. Коли вони нагріються, дістаньте зі склянки ще 2 ложки і прикладіть їх. Мішки під очима швидко спадуть, і ви сміливо можете вирушати на ділову зустріч і не переживати за свій зовнішній вигляд.

Молоко з льодом
У холодильнику завжди знайдеться молоко. Ви ж напевно любите каву з молоком вранці? Візьміть склянку молока, додайте 1-2 шматочки льоду, нехай охолоне. Тепер необхідно намочити ватні диски в молоці і покласти їх на очі. Потримайте 10-15 хвилин. Молоко швидко прибере мішки під очима. Поки лежите з ватяними дисками, налаштовуйтесь на продуктивний і позитивний день.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.