ЛАЙФХАКИ ДЛЯ МІКРОХВИЛЬОВКИ

ЛАЙФХАКИ ДЛЯ МІКРОХВИЛЬОВКИ
Мікрохвильовкою користується більшість, і всі ми знаємо основні правила: не готувати яйця, не класти метал або фольгу і так далі. А чи знаємо ми ті необхідні поради, які допоможуть буквально кожному і для виконання яких знадобиться лише мікрохвильова піч? У даній статті представлено 5 дивовижних Лайфхаків, які дійсно працюють.

Лайфхак №1. Якщо у вас залишилася піца з вчорашнього вечора, а сьогодні вона вже не виглядає такою свіжою, ще й на дотик стала твердою і неприємною, то подарувати їй «друге життя» допоможе проста мікрохвильова піч. Поставте шматочок піци в мікрохвильовку, а поруч встановіть склянку з чистою водою. Потім залиште розігріватися приблизно на хвилину. Піца буде як нова!

Лайфхак №2. Втомилися від ридань під час нарізання цибулі? Що ж, ваша мікрохвильова піч зможе допомогти в усуненні даної проблеми! Акуратно очистіть цибулину і зробіть кілька невеликих надрізів ножем. Після цього покладіть її в мікрохвильовку і дайте погрітися протягом тридцяти секунд. Через нагрівання з цибулини випаруються всі ті сльозоточиві гази, що не дають вам спокою.

Лайфхак №3.Проблеми з чищенням часнику? Противна шкірка залазить під нігті і не хоче злазити з зубчиків? Просто покладіть цілу головку в мікрохвильову піч і нагрівайте протягом двадцяти секунд. Часник очиститься без жодних проблем!

Лайфхак №4. Чи помічали, що ваша їжа готується нерівномірно? Все тому, що в центрі вона нагрівається сильніше, ніж по краях. Розмістіть те, що хочете приготувати, по краю диска що крутиться. Тепер ваша їжа буде рівномірно розігріта по всій поверхні!

Лайфхак №5. Все ще витрачаєте величезну кількість часу на варіння кукурудзи? Що ж, в такому разі вам буде корисно дізнатися, що її можна приготувати всього за кілька хвилин у вашій мікрохвильовій печі! Просто покладіть початок всередину і готуйте протягом 3-4 хвилин, до повної готовності. Обережно! Кукурудза буде дійсно гарячою, так що не обпечіться.

Лайфхак №6. Після всіх приготувань ваша мікрохвильова піч стала брудною, а ви втомилися від необхідності терти її губкою протягом півгодини, щоб просто стерти жирні плями? Тоді ця порада з чищення для вас. Все, що вам знадобиться, це лимон і вода. Налийте в невелику глибоку миску воду, потім вичавіть в неї лимон і туди ж киньте шматочки що залишилися. Поставте розігріватися на три хвилини, потім залиште постояти ще протягом п’яти хвилин, перш ніж прибрати з мікрохвильовки. Все, що вам залишається зробити, це протерти вологим шматочком тканини. Жирні плями відітруться за лічені секунди!

Даний список простих, але дієвих порад скоро стане вашим вірним помічником. Користуйтеся ними, коли готуєте в мікрохвильовій печі, і ваше життя стане простіше!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.