ЯК ОЧИСТИТИ СУПЕРКЛЕЙ З ШКІРИ

ЯК ОЧИСТИТИ СУПЕРКЛЕЙ З ШКІРИ
Ацетон

Для видалення клею вам знадобиться ацетон або засіб для зняття лаку до складу якого входить ацетон. Почитайте на етикетці склад, зазвичай на початку списку пишуть наявність ацетону в складі.

Нанесіть засіб на ділянки шкіри з клеєм, тільки врахуйте, що ацетон може пошкодити лак на меблях, тому накрийте меблі, а краще проводите процедуру над раковиною.

Через кілька хвилин клей сполотніє і почне відшаровуватися від шкіри. Тепер клей без проблем можна знімати.

Вазелін

Вазелін відмінний засіб для виведення клею і до того ж запобіжить пошкодження шкіри від його впливу. Якщо не знайшли вазелін, то спробуйте бальзам для губ, як правило він містить вазелін.

Рослинна олія

Просочіть шматочок тканини рослинним маслом і втирайте в проблемну ділянку шкіри. Через кілька хвилин клей повинен почати відшаровуватися.

Крем для рук

Для цього підійде будь-яка марка крему. Якщо у вас шкіра суха, то цей спосіб найбільше вам підійде. Втирайте крем до тих пір, поки клей не почне сходити з вашої шкіри.

Супер клей досить небезпечний, тому зробіть заходи, щоб він не потрапляв на чутливі ділянки шкіри. Якщо все ж потрапив на губи або повіки, то зверніться до лікаря.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.