ЯК ЗМУСИТИ СЕБЕ ЗАЙНЯТИСЯ СПОРТОМ?

ЯК ЗМУСИТИ СЕБЕ ЗАЙНЯТИСЯ СПОРТОМ?
Але от не задача, через кілька днів або тижнів ви кидаєте заняття спортом і виправдовуєте себе тим що немає часу, немає настрою, і т.д .. Але це проблема не тільки Ваша, а й багатьох інших людей, які кидають тренування особливо і не почавши їх. Але тут нема чому дивуватися. Адже дуже багато людей не дуже комфортно себе почувають під час заняття спортом, тому що це дуже особисте, особливо якщо є комплекси з приводу свого зовнішнього вигляду. Але комплекси комплексами, ми їх не подолаємо якщо будемо відразу відмовлятися від розпочатого. Так давайте ж визначимося з програмою тренувань.

Якщо ви спробуєте скласти свій особистий план тренувань то шанси ваші на тривалі заняття спортом сильно збільшаться.
Знайдіть у вашому щільному розкладі час для спорту. Цей час має відповідати вашому біологічного ритму і робочим можливостям. Найголовніше тут це дотримуватися чіткого графіка тренувань, не пропускати їх, і займатися не менше двох разів на тиждень. Це дасть вам найбільш високу ефективність тренувань.
Якщо ви займетеся спортом разом з подругою або другом то це посприяє вашій силі волі. Заняття в групі дозволить поєднувати спілкування і спорт.
Вибираючи вид спорту робіть ставку на ваш особистий інтерес, а не на поради інших. Якщо даний вид спорту вам цікавий, то віддача буде максимальною. Якщо ж вам важко обійтися від благ цивілізації у вигляді телевізора, то придбайте тренажер, наприклад велотренажер і замість валяння на дивані, покрутіть педалі перед телевізором. Як то кажуть, приємне з корисним.
Не потрібно робити зважування кожен день, чекаючи якогось швидкого ефекту від тренувань. Ви так дуже швидко розчаруєтеся. Краще робити зважування не частіше ніж один раз на тиждень.
У новачків як правило м’язи не готові до силових навантажень. Якщо на початку займатися довго, то це неодмінно призведе до больових відчуттів в м’язах і потім, до небажання займатися через це. На початку необхідно займатися потроху, наприклад 15-20 хвилин з обов’язковими перервами між підходами. Поступово, від заняття до заняття необхідно збільшувати час. Після тренувань обов’язково відпочиньте.
Як відомо, люди різні, і у кожного різна фізична підготовка, і займатися порівнянням себе “з тим перекаченим бодібілдером” – заняття невдячне. Принаймні це нерозумно.
Постарайтеся не прогулювати тренування, а якщо ж це сталося, обов’язково відпрацюйте їх.
Перетворіть тренування в частину свого звичайного життя. Не сумнівайтеся в запланованому на сьогодні поході в тренажерний зал. Якщо так трапляється часто, придбайте тренажер додому для мінімальної відпрацювання занять, щоб не втрачати форму і звичку організму.
Часто відбувається так, що ми забуваємо або просто не поставили перед собою мету – а навіщо це нам треба! Без правильно визначеної мети будь-яке тренування може звестися нанівець. Правильно поставлена мета – це запорука успіху. Відповідно до цієї мети повинен бути збудований план тренувань. Випадковостей в цій справі слід уникати і слідувати тільки чіткій програмі тренувань. Якщо Ви не можете розробити самі свій план занять то зверніться до тренерів і професіоналам у цій справі і вас чекає успіх.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.