Що подарувати коханій на 8 березня?

Що подарувати коханій на 8 березня?
1. Саме швидке рішення: просто подаруйте квіти не так, як робите це зазвичай


Припустимо, «звичайно» для вас - це покупка букета напередодні або ж стояння в чергах і трошки напружене складання букета в святковий день. Тоді доставка за адресою оформленої квіткової композиції з романтичним посланням - це на 100% ваш варіант. А якщо в якості адреси доставки вказати не будинок, а місце роботи вашої коханої? Будьте впевнені, такий приємний сюрприз запам'ятається на довгі роки. Так, і готуйтеся до «палаючим» вухам - мрійливі колеги-жінки кілька днів будуть активно обговорювати «форс-мажорний» випадок. Це лише один з прикладів втілення незвичайної ідеї. Ви можете запросити свою кохану в ресторан, організувати виконання музикантами якусь зворушливу мелодію, а потім подарувати квіти . А може бути, ви як істинний лицар встанете на коліно і просто подаруйте букет невесты, так ви нагадаєте ще раз про силу своєї любові? І в цей момент вже не буде настільки важливо, піднесете ви шикарний букет або одну квітку ... Список можливих варіантів можна продовжувати нескінченно! І нехай вас не бентежить деяка «кінематографічність» описаних варіантів. Спробуйте - це працює!

2. Подарунок своїми руками - це тільки звучить банально


Такий подарунок може бути як самостійним знаком прояви любові і турботи, так і чудовим доповненням до вже традиційним ювелірним прикрасам, походам в ресторани і т.п. Принцип той же - просто зробіть те, чого раніше не робили ніколи або робили вкрай рідко. Наприклад ... спечіть торт! Не забудьте заварити смачний чай або запашну каву. А може, ви підете далі в своїх кулінарних експериментах і вирішите самостійно приготувати ту саму всім відому романтичну вечерю, що складається, наприклад, тільки зі страв мексиканської або італійської кухні? Що б ви не вирішили, є одна дуже істотна умова - кухня після такої «практики» повинна залишитися в ідеальному стані! Варіанти, звичайно ж, не обмежуються кулінарією.
Дуже зворушливим і по-справжньому цінним подарунком може стати колаж або фотокнига з ваших спільних фотографій. А ще ви можете зібрати наявні відеозаписи, зняти на камеру свої побажання і створити невеликий фільм, присвячений вашій другій половинці. Всім, у кого є діти, створити handmade-подарунок рекомендується особливо. Спільна творчість з використанням фарб, пластиліну або круп можливо навіть з малюком, який ледь навчився сидіти. Не сумнівайтеся, така листівка, в силу обставин на 99% створена і обіграна татом, стане для мами найдорожчим подарунком. Це давно відома істина - найбільш цінне те, що створено своїми руками , тому що в цьому є частинка вашої душі. Так не варто нехтувати цією мудрістю. Включайте уяву і дійте!
Що подарувати коханій на 8 березня?
3. Додайте родзинку - змініть звичний маршрут!


Припустимо, традиційно 8 березня ви вдвох вибираєтеся у «світ»: в кіно, театр, ресторан. Здорово, що у вас вже є власна приємна традиція. А що якщо додати до вже усталеної послідовності нову ланку? Наприклад, до вечірнього кіносеансу ви вдвох підете ... в SPA-салон на сеанс спільного ароматичного масажу! Або вас посвятять у всі тонкощі східної чайної церемонії? А може бути, ваша улюблена обожнює готувати і закохана в японську кухню? Тоді вам прописаний майстер-клас з приготування суші! Хочеться чогось неземного, але стрибок з парашутом - це занадто? Завітайте в аеротрубу - відчуття польоту гарантовано! Водна стихія більш звична? Тут на допомогу можуть прийти дельфіни! Звичайно ж, деякі відхилення від звичного маршруту можуть бути сильно обмежені фінансовими, тимчасовими або територіальними чинниками. Але ж головна суть не в кількості витрачених грошей!

Доступний варіант - просто тихий і спокійний ранок. У ньому не буде звичної суєти і біганини. Можливо, і дорогоцінних діточок хоча б на пару годинок заберуть родичі або друзі, а ви разом подивитесь улюблену мелодраму вашої дорогої половинки. І до речі, легкий масаж стоп буде вкрай доречний в цьому випадку. Ну, а при гарній погоді можна відправитися в парк на романтичний пікнічок . Тільки не випускаємо з уваги головну умову - вся підготовка до будь-якого заходу, будь це «нічогонероблення» на дивані перед телевізором з поїданням смакоти або той самий пікнічок, повністю покладається на вас. Дозвольте своїй коханій розслабитися в цей день.

Отже, тепер у вас є чітке уявлення про те, як можна яскравіше «розфарбувати» день 8 березня для своєї половинки. Америка заново не відкрита. І це цілком логічно. Давно відома істина про романтичну жіночу натуру - це те саме добре забуте старе, про що просто потрібно згадати. Всі основні орієнтири у ваших руках! Фантазуйте , шукайте рішення, а головне - реалізуйте задумане! І, чесне слово, подяка вашої половинки виявиться набагато емоційнішою скупої посмішки з ввічливим «Спасибі». Чудесного вам свята!

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.