Що краще: Перетягнути старий диван чи купити новий?

Що краще: Перетягнути старий диван чи купити новий?
Основні переваги перетяжки м'яких меблів

Ціна. Мабуть, найголовніший плюс перетяжки. Часом перетяжка мебели може бути в 3 рази дешевше, ніж купувати нову;

Економія часу. Вам не доведеться витрачати свій час на те, щоб вибирати новий диван, розглядаючи численні пропозиції, а також підбираючи додаткові поєднання до нової в інтер'єрі речі. Перетяжку меблів можна здійснити навіть вдома, причому в найкоротші терміни. Головне - довірити цю задачу професіоналам;

Не потрібно звикати до нової речі. Найчастіше покупка нових меблів змушує нових власників довгий час звикати до неї. Якщо ви не любите змін, то вихід простий: перетяжка старих меблів. Досить просто підібрати точно таку ж за якістю і кольором оббивку і ваші улюблені меблі знову будуть вас радувати.

Кому довірити перетяжку дивана

Ще одне дуже важливе питання, від вирішення якого безпосередньо залежить те, чи залишитеся ви задоволені результатом зробленої перетяжки чи ні. Справа в тому, що перетяжка меблів - це хоча і не настільки затяжний, але досить трудомісткий процес, де без особливих знань і досвіду просто не обійтися. Саме з цієї причини довірити цю роботу краще відразу ж досвідченим професіоналам своєї справи, які не тільки якісно виконають роботу, але ще і нададуть гарантію на надані послуги.

До того ж, довіривши роботу професіоналам, ви можете покластися на професійну думку майстра, який зробить попередню оцінку роботи, а також допоможе вам визначитися з тканиною і розрахує точну вартість всіх робіт.

Нове життя меблів: пошив чохла на диван

У ході експлуатації м'які меблі втрачають зовнішню привабливість. На оббивці осідає пил, з'являються забруднення, засмальцьовані місця. Для усунення цих неприємностей потрібна регулярна хімчистка, яка як правило, вимагає від власників чималих фінансових витрат і доставки предметів меблювання в цех клінінг-компанії. Мудрий вихід із ситуації - пошив на замовлення чохлів для м'яких меблів. Додаткове покриття зі шкірозамінника або тканини на ґудзиках, блискавки, липучках легко знімається для очищення і вберігає оригінальну оббивку від бруду, пилу, зносу.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.