На автономне опалення Овруча виділенно 175 тис. грн., та цього замало

На автономне опалення Овруча виділенно 175 тис. грн., та цього замало
Аби встановити автономне опалення людям в Овручі, які вже відрізані від центральної системи, депутати виділили 175 тисяч гривень.

Пропозиції опозиціонерів про те, аби передати гроші, які заплановані на створення контактного центру, на встановлення опалення в Овручі, були відхилені - пише Перший.

В обласній раді кажуть, що міський голова Овруча просив письмово тільки 100 тисяч. Хоча для встановлення опалення попередньо потрібно було 300 тисяч гривень, без тепла сьогодні лишається 98 сімей.

В обласній раді запланували передати овруччанам 100 тисяч гривень. Ще 75 надали фракції «Фронту Змін» та «Батьківщина».

Депутати-опозиціонери підняли доцільність створення контактного центру, на який витрачають аж 100 тисяч гривень.

Начальник головного управління економіки Галина Ємченко зазначила що контактний центр – це не забаганка, а урядове доручення. За невиконане доручення «по шапці» отримає голова адміністрації Сергій Рижук.

«У нас у Житомирській області 750 тисяч осіб непрацездатного населення. Людина часто не може чекати у чергах та проходити через турнікети. Контактний центр – це для людей, а не для чиновників», - зауважив Рижук.

Також губернатор закинув опозиції, що вона не там шукає гроші на допомогу людям.

«Ви гроші не заробляли, а тільки мішаєте нам…», - сказав із місця губернатор.

Депутати проголосували за створення контактного центру та виділення Овручу 175 тисяч гривень на встановлення автономного опалення.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.