Житомирський чиновник уклав договір на перевезення пасажирів зі своїми родичами

Житомирський чиновник уклав договір на перевезення пасажирів зі своїми родичами
Прокуратура Житомирської області встановила, що держслужбовець, порушуючи вимоги законодавства, уклав тимчасові договори на перевезення пасажирів з підприємствами, керівниками та засновниками яких є його рідна мати і вітчим.

"Прокуратурою області складено протокол про вчинення керівником одного з департаментів Житомирської облдержадміністрації адміністративного корупційного правопорушення за ч. 1 ст. 172-7 (порушення вимог щодо повідомлення про конфлікт інтересів) Кпап України", - повідомляє прес-служба прокуратури.

Також він розглядав скарги та інформації контролюючих органів щодо неналежного виконання цими автоперевізниками умов договорів. При цьому, чиновник не повідомив голову облдержадміністрації про наявність конфлікту інтересів.

Протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення 21 січня направлено до суду.

Нагадаємо, що у відповідності зі ст. 127.7 Кодексу України про адміністративні правопорушення, неповідомлення безпосереднього керівника про наявність конфлікту інтересів-тягне за собою накладення штрафу від 10 до 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.