90-річний житомирянин обміняв 50 000 гривень на «нові» гроші

90-річний житомирянин обміняв 50 000 гривень на «нові» гроші
В Житомирі шахрайка прийшла до 90-річному чоловікові під виглядом працівниці соціальної служби і виманила у нього 50 тисяч гривень.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Про те, що дідуся ошукала шахрайка, до Житомирського міськвідділу УМВС повідомив його 36-річний онук. Чоловік розповів правоохоронцям, що коли ввечері відвідав свого старенького родича, той розповів про незвичайний візит жінки, яка представилася працівницею соціальної.

Потрапивши в квартиру, вона дуже ввічливо розпитала господаря про його побут і потребах, як би мимохідь поцікавилися і розміром пенсії. Жінка раптом завела розмову про те, що нібито зараз йде грошова реформа: «міняють старі гроші на нові». А от щоб таким літнім людям, як він, не довелося йти в банк і вистоювати довжелезні черги, відтепер надаються послуги з обміну грошей просто вдома.

Пенсіонер повірив проходимке і дістав усі збереження сім'ї на «чорний день» - 50 тисяч гривень. Жінка навіть щось записала на папері, пообіцяла, що повернеться з «новими грошима» і пішла.

Тільки ввечері пенсіонер розповів про свої сумніви онуку. Той, зрозумівши, що дідуся обдурили, звернувся в міліцію. Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події та прикмети зловмисниці. Тривають спеціальні заходи, спрямовані на встановлення її особи, розшук та безпосереднє затримання.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.