У мережі з'явилося відео, де житомирська маршрутка порушує ПДР: винний покараний штрафом. ВІДЕО

У мережі з'явилося відео, де житомирська маршрутка порушує ПДР: винний покараний штрафом. ВІДЕО
25 березня у всесвітній мережі з'явилося відео, на якому водій житомирського маршрутного таксі грубо порушує Правила дорожнього руху, ігноруючи при цьому безпеку пасажирів.

Як розповіли «Журналу Житомира» в прес-службі УМВС України в Житомирській області, правоохоронці встановили водія-порушника і оформили щодо нього адміністративні матеріали.

На опублікованої в мережі Інтернет записи автомобільного відеореєстратора чітко видно, як водій маршрутного таксі не поступився право першочергового руху пішохода на «зебрі» під час перетину проїжджої частини на одній з вулиць м .Житомира.

Працівники ДАІ ідентифікували по відео водія-порушника і розшукали його. Чоловік визнав, що дійсно в той момент перебував за кермом маршрутки і проігнорував Правила дорожнього руху. В поясненні також вказав, що не помітив пішохода на переході.

Відносно нього складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 122 (Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За чинним законодавством порушника ПДР потрібно сплатити штраф в 255 гривень.


[youtube=https://youtu.be/rGbAE1zt2bg]

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.