Із-за недбалості КП «Житомирводоканал» житомиряни регулярно платять адмінштрафи

Із-за недбалості КП «Житомирводоканал» житомиряни регулярно платять адмінштрафи
У редакцію «Журналу Житомира» звернувся житомирянин Сергій, з проханням розповісти через ЗМІ, як з-за недбалості працівників Житомирводоканалу постраждав він, і регулярно страждають інші житомиряни.

Сергій розповів, що днями він з сусідами для їх ремонту водопровідної труби, попередньо отримавши консультацію від працівників Водоканалу, розкопали трубу, яка протікала, для її заміни. Не будучи заможними людьми і, як і всі, намагаючись заощадити гроші, у важкий нинішній час люди домовилися з водоканалом, що, щоб здешевити витрати - копати вони самі, а працівники Житомирводоканалу перепрокладут нову, куплену сусідами трубу, і підключать її. Що і було зроблено.

«Ми розкопали землю (грунт) у нас в загальному дворі і шматочок біля 5-поверхівки (де просто росте дерево, і ніхто не ходить, не грає, не ставить машин і тд), при цьому ми не торкнулися асфальт, не перекривали в'їзд у двір. Дістали стару трубу, фахівці поклали нову, підключили, ми закопали її, перевірили - все відмінно. Трубовопрод наш і ремонтуємо самі, нікого не чекаємо».

У момент підключення водоканаловцами нової труби до Сергія з'явилися два інспектора КП «Інспекція з благоустрою» та склали адміністративний протокол на Сергія «Самовільні земляні роботи по заміні водопровідної мережі. Порушення п. п 6.13.1». Правил благоустрою...затверджених рішенням міської ради від 29.03.2012. При цьому Сергію і сусідам показали ці правила, за підписом мера Житомира Володимира Дебоя та поставленої мокрою печаткою. Додавши, що для проведення подібних робіт Сергію і сусідам потрібно було взяти контрольну карту в однойменній інспекції, і що про це нас повинен був обов'язково попередити

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.