На Житомирщині торговий агент за 3 місяці роботи привласнив понад 25 тис. грн

На Житомирщині торговий агент за 3 місяці роботи привласнив понад 25 тис. грн
В Бердичеві міліціонери викрили нечесного торгового агента однієї з фірм, який за три місяці роботи привласнив понад 25 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба УМВС України в Житомирській області.

У квітні поточного року до міліції звернулася представництво однієї з компаній, що спеціалізується на реалізації продуктів харчування в торговельній мережі, з повідомленням про те, що при перерахунку виторгу від контрагентів р. по Бердичеву зафіксовані неодноразові випадки недостачі готівки.

В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці встановили, що певні суми грошей обходили касу і осідали в кишені одного з працівників фірми. 33-річний торговий агент, отримуючи від реалізаторів продукції готівкові грошові кошти, маніпулював ними. Як з'ясувалося, на протязі з січня по березень 2015 року нечесний працівник привласнив понад 25 тисяч гривень.

"Зараз чоловікові оголошено про підозру за неодноразовим фактами скоєння злочину. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", – повідомив начальник Бердичівського міськвідділу міліції Роман Зайцев.

За чинним законодавством підозрюваному може загрожувати обмеження волі на строк від 3 до 5 років або ув'язнення терміном до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.